Άλλες φήμες έλεγαν πως θα ''πέθαιναν'' την Σαμάνθα σεναριακά, άλλες ότι θα έπαιρνε τη θέση της η Σάρον Στόουν


Πάει λίγος καιρός που έσκασε σαν μετεωρίτης στη ζωή όσων ''κόβονταν'' για το «Sex and the City» η είδηση  πως θα επιστρέψει ξανά, όχι απλώς για ένα εορταστικό reunion, αλλά για έναν κύκλο 10 επεισοδίων τα οποία θα φιλοξενήσει το HBO Max. Όμως, παρά την χαρά που ακολούθησε δυσάρεστα μας αιφνιδίασε η πληροφορία ότι δεν θα ακούγαμε ξανά τη φωνή της Κιμ Κατράλ στα νέα επεισόδια.  

Ακολούθησαν από τη στιγμή εκείνη και μετά  διάφορες θεωρίες συνωμοσίας πως θα ''πέθαιναν'' την Σαμάνθα σεναριακά (μιας και στους τελευταίους κύκλους πάλευε όντως με τον καρκίνο) ενώ κυκλοφόρησε και μία άλλη φήμη, ότι η Σάρον Στόουν θα έπαιρνε τη θέση της. Να πούμε ότι δικαιολογημένα προκλήθηκε όλο αυτό το κύμα ανησυχίας δεδομένου ότι η Κιμ Κατράλ στη σειρά ήταν κάτι σαν κορωνίδα της παρέας ανάμεσα στην Σάρα Τζέσικα Πάρκερ, τη Σίνθια Νίξον και την Κρίστιν Ντέιβς. 

Τα πράγματα στη θέση τους φαίνεται να βάζει η υπεύθυνη παραγωγής περιεχομένου του HBO Max, Κέισι Μπλόις σχετικά με το κεφάλαιο ''Σαμάνθα'':

«Οι σεναριογράφοι δεν προσπαθούν να κρατήσουν της ηρωίδες στα 30 τους χρόνια. Αυτή θα είναι μία ιστορία για τις γυναίκες που έχουν πατήσει τα 50 και αντιμετωπίζουν ό,τι η ζωή φέρνει σε αυτές τις ηλικίες. Οπως και στην πραγματικότητα: άνθρωποι μπαίνουν στη ζωή σου, άνθρωποι φεύγουν από τη ζωή σου. Φιλίες χαλάνε, άνθρωποι ξεχνιούνται, νέοι φίλοι προκύπτουν...»

«Θεωρώ λοιπόν ότι οι σεναριογράφοι γράφουν κάτι πολύ φυσιολογικό. Μία ειλικρινή ιστορία για 50άρες γυναίκες στη σύγχρονη Νέα Υόρκη, οι οποίες διανύουν αυτό το στάδιο στη ζωή τους πια. Οι φίλες που είχαν στα 30 μπορεί να μην είναι οι φίλες που έχουν στα 50...»

https://www.instagram.com/p/CKQCnvjjmdi/