Ας διαγράψουμε το σενάριο για Μάιο αφού ο ζογκλέρ μας, ο κορωνοϊός, είχε άλλα σχέδια


Η αναβολή συνεχίζει να είναι η λέξη-trend και για το 2021 και δεν θα μπορούσε να γλιτώσει το hashtag αυτό και το Φεστιβάλ των Καννών. Οι φήμες που ήθελαν το φεστιβάλ να αλλάζει ημερομηνία, επιβεβαιώθηκαν από τους διοργανωτές. Οι νέες ημερομηνίες διεξαγωγής του είναι προγραμματισμένες από την Τρίτη 6 έως το Σάββατο 17 Ιουλίου. Θυμίζουμε ότι όλοι μας γνωρίζαμε όλο αυτόν τον καιρό  πως είχε σχεδιαστεί να πραγματοποιηθεί από τις 11 έως τις 22 Μαΐου.

Επομένως, ας διαγράψουμε το σενάριο για τον Μάιο από το μυαλό μας αφού ο μεγάλος ζογκλέρ μας, ο κορωνοϊός, άλλαξε για άλλη μία φορά τη σειρά, έτσι για το σασπένς. Μάλλον ήταν απολύτως αναμενόμενο πως μετά τις ανακοινώσεις ότι η Γαλλία φλερτάρει με ένα πιο σκληρό lockdown, θα έπαιρνε παράταση αυτή η μεγάλη γιορτή...

Η ανακοίνωση

«Όπως ανακοινώθηκε το περασμένο φθινόπωρο, το Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου των Καννών έδωσε στον εαυτό του τη δυνατότητα να τροποποιήσει τις ημερομηνίες, σύμφωνα με την εξέλιξη της παγκόσμιας υγειονομικής κατάστασης. Ως εκ τούτου, το αρχικά προγραμματισμένο για τις 11 έως τις 22 Μαΐου 2021 Φεστιβάλ, θα πραγματοποιηθεί από την Τρίτη 6 Ιουλίου έως το Σάββατο 17 Ιουλίου 2021».