Η αντίστροφη μέτρηση για τη πρεμιέρα έχει αρχίσει


Το Snyder Cut της Justice League αναμένεται να κάνει πρεμιέρα το 2021 στο HBO Max και θα το δούμε σε τέσσερα επεισόδια με διάρκεια μιας ώρας το καθένα. Ακόμα δεν υπάρχει ακριβής ημερομηνία για την πρεμιέρα, όμως, έχουμε στα χέρια μας ένα ακόμα trailer που περιλαμβάνει κάποιες νέες σκηνές με τη μουσική υπόκρουση -για μία ακόμα φορά- του Hallelujah από τον Leonard Cohen.

Ο Zack Snyder ανέλυσε στα social media το νέο trailer και αποκάλυψε ότι σε αυτή τη νέα εκδοχή της ταινίας, περίπου η μισή διάρκεια καλύπτεται από υλικό που δεν έχουμε δει ξανά. Το μεγαλύτερο μέρος είναι σκηνές που είχαν γυρίστεί πίσω στο 2016, αλλά δεν χρησιμοποιήθηκαν από τον Joss Whedon που ολοκλήρωσε την ταινία και περίπου τέσσερα λεπτά είναι νέα πλάνα που γυρίστηκαν πρόσφατα.

Ανάμεσά τους είναι και η σκηνή που βάζει τον Joker του Jared Leto στην ταινία. Ο Zack Snyder παρουσίασε επίσης και τη νέα μορφή του Steppenwolf που όπως θα δείτε είναι πολύ πιο λαμπερή από αυτή που είδαμε στην ταινία του 2017. Σύμφωνα με τον σκηνοθέτη το μεγαλύτερο μέρος του πρότζεκτ έχει ολοκληρωθεί και αυτή την εποχή επιμελείται τα ειδικά εφέ.

Πηγή