Πρωταγωνιστής στο Moon Knight της Marvel ο Oscar Isaac

Η υπόθεση της σειράς είναι κάτι περισσότερο από ενδιαφέρουσα

Κείμενο: Roxx

Μπορεί η πανδημία να έχει βάλει σημαντικά εμπόδια στις παραγωγές γενικότερα, αλλά η Marvel δεν κάθεται με σταυρωμένα τα χέρια και συνεχίζει τα επόμενα βήματα. Μεγάλο βάρος αυτή την εποχή πέφτει στις σειρές που θα προβληθούν από το Disney Plus, χωρίς να γίνεται καμία έκπτωση στο κόστος τους με τα μπάτζετ να θυμίζουν κινηματογραφικές παραγωγές.

Άλλη μία απόδειξη για αυτό είναι η συμφωνία με τον Oscar Isaac να πρωταγωνιστήσει στο Moon Knight. Ο Jeremy Slater που έγραψε και επιμελήθηκε την τηλεοπτική μεταφορά του Umbrella  Academy στο Netflix έχει αναλάβει να γράψει το σενάριο για τη νέα αυτή σειρά.

Ο Moon Knight είναι ένας μισθοφόρος με πολλαπλά alter-ego που πολεμά τον υπόκοσμο, ενώ στην πορεία γίνεται δέκτης του αιγύπτιου θεού του φεγγαριού Khonshu. H πρώτη σειρά της Marvel που θα δούμε στο Disney Plus είναι το Wandavision που θα έρθει κάποια στιγμή μέχρι το τέλος της χρονιάς, ενώ μέσα στο 2021 θα δούμε τα The Falcon and Winter Soldier και Loki. Άλλες σειρές που έχουν πάρει το πράσινο φως είναι τα She-Hulk ,Ms Marvel, Hawkeye, και η σειρά για τον Nick Fury.

Πηγή