Ίσως είναι μία από τις σειρές-σταθμούς της καριέρας της


Δύο χρόνια πριν την καμαρώσαμε στο  «Big Little Lies» σε πρωταγωνιστικό ρόλο ενώ είχε αναλάβει και τα χρέη της παραγωγού. Κατάφερε τότε λοιπόν και γύρισε τη τηλεόραση σε μία πραγματικότητα (επιστημονικής φαντασίας ακόμη) στην οποία η γυναίκα αντιμετωπιζόταν όπως θα' πρεπε στην κοινωνία, στην εργασία και την οικογένεια. 

Και τώρα, η Νικόλ Κίντμαν αποφάσισε να επιστρέψει ρίχνοντας τους προβολείς πάλι πάνω στον φεμινισμό αλλά και τη ταξική δικαιοσύνη. Το «The Undoing» είναι η αιτία και πρόκειται για μία μικρή σειρά μόλις 6 επεισοδίων που θα προβληθούν στo HBO. Γίνεται λόγος πως πρόκειται για ένα θρίλερ με αναφορές καθαρά από Χίτσκοκ. Όσον αφορά τη παραγωγή, η Νικόλ ταξιδεύει σε γνωστά νερά παρέα με τον τηλεοπτικό δημιουργό, Ντέιβιντ Ε. Κέλι και σκηνοθέτιδα την Σουζάνε Μπίερ. Το καστ των πρωταγωνιστών εκτός της Νικόλ βεβαίως βεβαίως συμπληρώνεται με τον Χιου Γκραντ ενώ θα δούμε τον Ντόναλντ Σάδερλαντ και τον Εντγκαρ Ραμίρεζ στους δεύτερους ρόλους. 

th.png

 

the.png

 

Τα επεισόδια στη πραγματικότητα αποτελούν μία διασκευή του μυθιστορήματος «You Should Have Known» της Τζιν Χανφ Κόρελιτς. Η Γκρέις και ο Τζόναθαν (Κίντμαν και Γκραντ) ζουν φαινομενικά ευτυχισμένοι ενώ είναι φτασμένοι επιτυχημένοι επαγγελματίες. Εκείνη διακεκριμένη ψυχοθεραπεύτρια κι εκείνος παιδίατρος-ογκολόγος διεθνούς κύρους. Η κατά τα άλλα γαλήνια ζωή τους όμως θα γυρίσει ανάποδα τη παραμονή της έκδοσης του βιβλίου της Γκρέις όταν θα γκρεμιστεί σαν ντόμινο η εμπιστοσύνη της απέναντι στον Τζόναθαν εντελώς απροσδόκητα. Η Γκρέις θα κλιθεί τότε να ξεκινήσει κυριολεκτικά από το μηδέν, με μοναδικούς της συνοδοιπόρους  τα παιδιά της...