αλλά και παιδικές σειρές για τους πολύ μικρότερους


Ήδη έχουν κυκλοφορήσει τρέιλερ για τις σειρές και τις ταινίες που θα' ρθουν αυτό τον Σεπτέμβρη στο Netflix με την υπόσχεση να ζωντανέψουν λίγο αυτό το φθινόπωρο.

Ντοκιμαντέρ (κοινωνικά, θρίλερ, μυστηρίου αλλά και μαγειρικά) έρχονται να ταράξουν ακόμη πιο πολύ τα νεύρα μας και πίστεψέ με τα πρώτα τρέιλερ σε ψήνουν να δοκιμάσεις τις αντοχές σου...

ΝΤΟΚΙΜΑΝΤΕΡ

Το Κοινωνικό Δίλημμα (09/09/2020)

The Social Dilemma

Ειδικοί στην τεχνολογία επισημαίνουν πώς κάποια δημιουργήματά τους είναι ικανά να προκαλέσουν εθισμό και να αποσταθεροποιήσουν τα δημοκρατικά συστήματα.

Challenger: Η Τελευταία Πτήση (16/09/2020)

Challenger: The Final Flight

Το διαστημόπλοιο Τσάλεντζερ εκτοξεύτηκε και προσγειώθηκε εννέα φορές προτού συντριβεί λίγο πριν από την 10η αποστολή του και προκαλέσει τον θάνατο όλου του πληρώματος.

Chef Show: Σεζόν 2 (24/09/2020)

The Chef Show: Season 2

Στη νέα σεζόν, ο Τζον Φαβρό και ο Ρόι Τσόι βρίσκονται με αναγνωρισμένους σεφ και σελέμπριτι-φίλους τους για κουβεντούλα, ενώ παράλληλα μαγειρεύουν πεντανόστιμα πιάτα.

Αμερικανικός Φόνος: Η Οικογένεια της Διπλανής Πόρτας (30/09/2020)

American Murder: The Family Next Door

Μέσα από τα βίντεο που οδήγησαν στη σύλληψή του, δείτε την ιστορία αληθινού εγκλήματος του Κρις Γουάτς που σκότωσε τη γυναίκα και τις δύο του μικρές κόρες.

ΠΑΙΔΙΚΕΣ ΣΕΙΡΕΣ

Αρχηγός από Κούνια: Πιάστε τον Μπέμπη (01/09/2020)

The Boss Baby: Get That Baby!

Σε αυτήν τη διαδραστική ταινία, θα βρείτε ποια δουλειά σάς πάει στους Μπόμπιρες ΑΕ κάνοντας επιλογές και ολοκληρώνοντας αποστολές στο πλαίσιο ενός εικονικού τεστ κλίσεων.

Julie and the Phantoms (10/09/2020)

Η έφηβη Τζούλι ανακαλύπτει το πάθος της για τη μουσική και τη ζωή ενώ βοηθάει τα Φαντάσματα, τρεις σκοτεινούς τύπους, να γίνουν το συγκρότημα που πάντα ονειρεύονταν.

Η Ίζι στον Κόσμο των Κοάλα (15/09/2020)

Izzy’s Koala World

Απολαύστε την 11χρονη Ίζι και την κτηνίατρο μητέρα της, καθώς σώζουν κοάλα και δημιουργούν απίθανες φιλίες με ζώα στο νησί τους στην Αυστραλία.

Jurassic World: Το Κρητιδικό Καμπ (18/09/2020)

Jurassic World Camp Cretaceous

Έξι έφηβοι σε μια κατασκήνωση στην άλλη πλευρά της νήσου Νουμπλάρ ενώνουν τις δυνάμεις τους για να επιβιώσουν από τους δεινόσαυρους που σκορπίζουν τον τρόμο στο νησί.

Chico Bon Bon: Η Μαϊμού με τη Φοβερή Ζώνη: Σεζόν 3 (22/09/2020)

Chico Bon Bon: Monkey with a Tool Belt: Season 3

Μια νέα σεζόν επίλυσης προβλημάτων περιμένει τον μηχανικό μαϊμού Τσίκο Μπον Μπον και την Ομάδα Φτιάξτο.

Mighty Express: Το Τρένο της Περιπέτειας (22/09/2020)

Σ’ έναν κόσμο γεμάτο σιδηροδρομικές γραμμές μια ομάδα τρένων μαζί με παιδιά κρατάνε τα πράγματα σε κίνηση και φροντίζουν να φτάνουν στον προορισμό τους ό,τι και να γίνει!