Οι δηλώσεις του για το Snyder Cut


Το 2021 μία μεγάλη επιθυμία των οπαδών της DC θα γίνει πραγματικότητα, με την κυκλοφορία του Snyder Cut της Justice League από το HBO MAX.

Το πρότζεκτ έχει αρκετή δουλειά μπροστά του ακόμα αφού πρέπει να ολοκληρωθούν τα ειδικά εφε με κόστος που θα ξεπεράσει τα 20 εκατομμύρια δολάρια. Ο Zack Snyder μας παρουσίασε μία νέα σκηνή με τον Superman να φοράει τη μαύρη στολή του, όμως, ήταν κατηγορηματικό για το τι δεν υπάρχει καμία περίπτωση να δούμε.

Σκηνές που γύρισε ο Josh Whedon και είδαμε στην κινηματογραφική εκδοχή της ταινίας. «Θα την κατέστρεφα, θα της έβαζα φωτιά πριν χρησιμοποιήσω σκηνή που δεν γύρισα εγώ» τόνισε αρχικά ο Snyder και σε περίπτωση που κάποιος αμφιβάλλει ακόμα για τις προθέσεις του, είπε να το κάνει ακόμα πιο σαφές. «Κυριολεκτικα θα τη διέλυα». 

Ήταν αρχές του 2017, όταν ο Zack Snyder αποχώρησε από το σχεδόν έτοιμο πρότζεκτ για να θρηνήσει τον χαμό της κόρης του. Τη θέση του πήρε ο Josh Whedon των δύο πρώτων Avengers και προχώρησε σε εκτεταμένα νέα γυρίσματα που έδωσαν έναν εντελώς διαφορετικό και πιο ανάλαφρο τόνο στην ταινία.

Το αποτέλεσμα ήταν μία απογοητευτική πορεία στο Box Office, που «έβαλε μέσα» οικονομικά τη Warner Bros και την ανάγκασε να αλλάξει εντελώς το πλάνο της για το κινηματογραφικό σύμπαν της DC.

Η μορφή της νέας Justice League δεν έχει ακόμα αποφασισθεί, αφού μπορεί να καταλήξει ως τετράωρη ταινία αλλά και ως μία -ας την πούμε- σειρά έξι επεισοδίων. Αυτή την εποχή, ο Zack Snyder  έχει συγκεντρώσει την παλιά του ομάδα για να ολοκληρώσει τα ειδικά εφέ, το soundtrack που θα είναι διαφορετικό και τους ηθοποιούς που θα χρειαστεί να κάνουν κάποια voice over.

«Θα είναι κάτι εντελώς καινούριο και ειδικά για αυτούς που είδαν την ταινία στους κινηματογράφους, τους λέω να περιμένουν κάτι διαφορετικό» είχε πει πρόσφατα ο Snyder αποκαλύπτοντας οτι δεν είδε ποτέ την ταινία που τελικά κυκλοφόρησε. «Έχετε δει μόνο το 25% από αυτό που είχα στο μυαλό μου» τονίζει.

Πηγή