Το δυσάρεστο ανακοίνωσε η Warner Bros


«Θα μοιραστούμε μαζί σας μια νέα ημερομηνία εξόδου του "Tenet", της πρωτότυπης και εντυπωσιακής ταινίας του Κρίστοφερ Νόλαν», ήταν τα λόγια του Προέδρου της εταιρίας Τόμπι Εμεριχ.

«Δεν μπορούμε να χειριστούμε το "Tenet" ως μια παραδοσιακή παγκόσμια έξοδο και τα μελλοντικά μας σχέδια προώθησης και διανομής θα αντανακλούν ακριβώς αυτό.»

«Ο σκοπός μας σε αυτή τη διαδικασία είναι να εξασφαλίσουμε τις μεγαλύτερες πιθανότητες επιτυχίας για τις ταινίες μας αλλά και να είμαστε έτοιμοι να υποστηρίξουμε τις αίθουσες που χρειάζονται νέο προϊόν όταν ανοίξουν ξανά με ασφάλεια», εξήγησε ο Τόμπι Εμεριχ. «Δυστυχώς, η πανδημία συνεχίζει να εξαπλώνεται, αναγκάζοντάς μας να αλλάξουμε τις ημερομηνίες εξόδου των ταινιών μας.»

Η νέα ταξή πραγμάτων για το κινηματογραφικό κόσμο, όπως έχει διαμορφωθεί στη Νέα Υόρκη και το Λος Άντζελες, φέρνει προφανώς ανατροπές σε ό,τι είχε σχεδιαστεί όχι μόνο για το Tenet αλλά και για άλλες πρεμιέρες. Ως αποτέλεσμα, η Warner δεν μπορεί να δεσμευτεί για την ημερομηνία  πρεμιέρας της πολυαναμενόμενης ταινίας, κυρίως όταν επικρατεί η ανασφάλεια και η καχυποψία των ανθρώπων σχετικά με τον κανονισμό που ισχύει για τα σινεμά.