Ράιαν Γκόσλινγκ & Κρις Έβανς στην πιο «χρυσή» ταινία του Netflix

δες το τρέιλερ

Κείμενο: Roxx

Λίγες ώρες μετά την ανακοίνωση των οικονομικών αποτελεσμάτων του δεύτερου τριμήνου του 2020, που έφερε τους συνδρομητές του κοντά στα 200 εκατομμύρια, το Netflix αναμένεται να ξεπεράσει αυτό τον αριθμό αλλά όχι σε χρήστες. Σε λεφτά!

Το τεράστιο αυτό μπάτζετ (το μεγαλύτερο που έχει δαπανηθεί για παραγωγή του) θα πάει στη δημιουργία του The Gray Man, από τα αδέλφια Ρούσο. Θα σκηνοθετήσουν το πρώτο τους blockbuster, μετά το Endgame των Avengers, που έγινε η πιο εμπορική ταινία όλων των εποχών το 2019.

Στους πρωταγωνιστικούς ρόλους στο κατασκοπικό θρίλερ θα έχουμε δύο μεγάλα ονόματα. Τον Κρις Έβανς και τον Ράιαν Γκόσλινγκ, με στόχο τη δημιουργία ενός νέου franchise. H ταινία βασίζεται στο ομώνυμο βιβλίο που δημιούργησε μία ολόκληρη σειρά, με πρωταγωνιστή έναν εκτελεστή, πρώην πράκτορα της CIA με τον Ράιαν Γκόσλινγκ να υπογράφει για παραπάνω από μία ταινία.

Το σενάριο έγραψε ο ο Τζο Ρούσο με την βοήθεια των Christopher Markus και Stephen McFeely. που είχαν υπογράψει το σενάριο στις ταινίες των Avengers που σκηνοθέτησαν οι Ρούσο και στο Winter Soldier του Captain America. Τα γυρίσματα αναμένεται να ξεκινήσουν τον Ιανουάριο.

Ο Άντονι Ρούσο δήλωσε στο Deadline ότι η ταινία θα έχει κοινά στοιχεία με το Winter Soldier σε ένα πιο ρεαλιστικό πεδίο. To Extraction για το οποίο έκαναν την παραγωγή οι Ρούσο, είναι η πιο επιτυχημένη ταινία στην ιστορία του Netflix με 99 εκατομμύρια θεατές στις πρώτες τέσσερις εβδομάδες προβολής του.

Πηγή