Ρόλος-έκπληξη στο Star Wars

Ο λόγος για τον Γιούαν ΜακΓκρέγκορ

Κείμενο: Roxx

Στις αρχές της επόμενης χρονιάς αναμένεται να ξεκινήσουν τα γυρίσματα για τη σειρά του Obi Wan Kenobi, που θα προβληθεί από το Disney Plus, με τον Γιούαν ΜακΓκρέγκορ να επιστρέφει στο ρόλο που ενσάρκωσε στην πρίκουελ τριλογία του Star Wars.

Αυτή, όμως, δεν θα είναι η μοναδική επιστροφή αφού όπως αναφέρει σε δημοσίευμα του το LRMonline, η Disney μόλις έκλεισε μία μεγάλη συμφωνία.

Ο Χέιντεν Κρίστενσεν επιστρέφει στο σύμπαν του Star Wars και μάλιστα όχι για ένα απλό cameo, αλλά για κανονικό ρόλο στη σειρά. Φυσικά, θα υποδυθεί τον Anakin Skywalker, όπως και στα πρίκουελ και μένει να δούμε πώς θα τον βάλουν μέσα στην ιστορία.

Στα 39 του πλέον ο Κρίστενσεν, έχει σποραδικές εμφανίσεις σε ταινίες και μετά το 2005 όταν και ολοκληρώθηκε η δεύτερη τριλογία κράτησε γενικά χαμηλούς τόνους στην καριέρα του.

Σύμφωνα πάντα με το δημοσίευμα, η Disney, είχε σκοπό να ανακοινώσει τη μεγάλη επιστροφή στο Star Wars Celebration όμως η πανδημία έχει βάλει φρένο στο μεγάλο συνέδριο που θα πραγματοποιηθεί ξανά το 2022.

Πηγή