Ο λόγος για τη νέα ταινία «The flash»


Ο Μάικλ Κίτον βρίσκεται σε συζητήσεις και μάλιστα είναι κοντά στην επιστροφή του στο κινηματογραφικό σύμπαν της DC για να υποδυθεί τον Μπρους Γουέιν, 28 χρόνια μετά το ''Batman Returns''.

Τι μπορεί να σημαίνει όμως αυτή η επιστροφή;

Όπως αναφέρουν τα δημοσιεύματα ο Κίτον (αν συμφωνήσει) θα εμφανιστεί στην ταινία του Flash που αναμένεται να ξεκινήσει τα γυρίσματα της στις αρχές του 2021.

Τη σκηνοθεσία έχει αναλάβει ο Andy Muschietti (IT)  ενώ το σενάριο υπογράφει η Christina Hodson του Birds of Prey.

Η ταινία αναμένεται να κινηθεί στο multiverse με ταξίδια στον χρόνο, κάτι που θα κάνει εφικτή την παρουσία του Μάικλ Κίτον στο πρότζεκτ, ενώ το σημαντικό είναι ότι η DC τον θέλει και για άλλες ταινίες σε μία κατεύθυνση αντίστοιχη με αυτή του Nick Fury στους Avengers.

H επόμενη ταινία που θα μπορούσε να κάνει την εμφάνιση του είναι το Batgirl.

Τα ίδια δημοσιεύματα αναφέρουν ότι αυτή η εξέλιξη δεν θα επηρεάσει την ιστορία στην ταινία του Batman που ετοιμάζει αυτή την εποχή ο Matt Reeves με πρωταγωνιστή τον Ρόμπερτ Πάτινσον.

Ο Μάικλ Κίτον έβαλε τη στολή του Σκοτεινού Ιππότη το 1989 στην ταινία του Τιμ Μπάρτον και τρία χρόνια αργότερα τον είδαμε για μία ακόμα φορά στο ρόλο.

To 2015 ήταν μάλιστα υποψήφιος για όσκαρ με το Birdman στο ρόλο ενός παρωχημένου ηθοποιού που είχε κάνει καριέρα στα νιάτα του ως σούπερ-ήρωας στη μεγάλη οθόνη.

Πηγή