στο HBO Max


Η μεγαλύτερη κινηματογραφική είδηση που είχαμε τις τελευταίες εβδομάδες, δεν ήταν άλλη από την ανακοίνωση ότι το Snyder Cut της Justice League, θα ολοκληρωθεί και θα κάνει πρεμιέρα στο HBO Max μέσα στο 2021.

Ακούγοντας αυτά τα νέα πήρε... αέρα και ο David Ayer, που είχε σκηνοθετήσει το Suicide Squad και σύμφωνα με τα όσα έχει πει στο παρελθόν, η τελική μορφή της ταινίας που είδαμε στους κινηματογράφους δεν έχει καμία σχέση με το αρχικό του όραμα και μεγάλο ρόλο σε αυτό το «ψαλίδι» έπαιξε το στούντιο.

Μέσω twitter o σκηνοθέτης απάντησε σε ερώτηση για το θέμα τονίζοντας ότι στη δική του περίπτωση η ταινία θα ήταν πολύ πιο εύκολο να ολοκληρωθεί και θα αποτελούσε μάλιστα μία λυτρωτική πράξη το να δει το όραμα του στην οθόνη.

Το Suicide Squad έκανε πρεμιέρα το καλοκαίρι του 2016 και παρά το γεγονός ότι οι κριτικοί δεν του χαρίστηκαν έκανε εισπράξεις που έφτασαν τα 750 εκατομμύρια δολάρια παγκοσμίως.

Τα γυρίσματα συνεχίστηκαν μέχρι και δύο μήνες πριν βγει η ταινία στους κινηματογράφους, αφού η Warner Bros  δεν ήταν ικανοποιημένη με το αρχικό αποτέλεσμα ενώ το μεγαλύτερο μέρος των σκηνών που γύρισε ο Jared Leto ως Joker «κόπηκαν».

Το λανσάρισμα του HBO Max δίνει στη Warner Bros τη δυνατότητα (αν το θελήσει) να κάνει άλλη μία κίνηση παρόμοια με αυτή του Snyder Cut, αν και στην περίπτωση του Suice Squad δεν υπήρξε ποτέ αντίστοιχο ενδιαφέρον για την αρχική εκδοχή της ταινίας.

Τη σκυτάλη για το επόμενο βήμα της «Ομάδας Αυτοκτονίας» πήρε ο James Gunn που έχει ήδη ολοκληρώσει τα γυρίσματα και έχει σκοπό να μας προσφέρει κάτι εντελώς διαφορετικό και με (σχεδόν) νέο καστ.

Πηγή