Άλλες έρχονται,άλλες επιστρέφουν


Αν τον τελευταίο καιρό τα επίπεδα ντοπαμίνης σου ανεβαίνουν μόνο με το Νetflix, δεν είσαι ο μόνος.

Και τώρα ετοιμάσου για δυνατό κύμα ευτυχίας.

Η νέα λίστα με τις σειρές, ταινίες και ντοκιμαντέρ που θα κάνουν πρεμιέρα τον Ιούνιο στη πλατφόρμα που έγινε λατρεία είναι γεγονός.

Ανακοινώθηκε.

Μέσα στις καινούριες περιπέτειες που σε περιμένουν ετοιμάσου ψυχολογικά για το φινάλε των ''13 Reasons Why'' και του ''Dark''.

Για περισσότερα...

rdsw.webp

Δεκατρία Γιατί: Σεζόν 4 (05/06/2020)

13 Reasons Why: Season 4

Με την αποφοίτηση να πλησιάζει, ο Κλέι και οι φίλοι του προσπαθούν να διατηρήσουν το προβάδισμα, καθώς μυστικά από το παρελθόν τους απειλούν το μέλλον τους.

aflh.jpg

Μια πιο Tρελή Οικογένεια: Τελευταία επεισόδια (02/06/2020)

Fuller House: The Farewell Season

Ο Τζίμι κι η Στεφ επιστρέφουν στο σπίτι με το νέο μωρό, πανέτοιμοι να αναλάβουν τα γονεϊκά τους καθήκοντα. Μην ανησυχείτε όμως, τους περιμένουν πολλές χείρες βοηθείας.

drkkk.jpeg

Σκοτάδι: Σεζόν 3 (27/06/2020)

Dark: Season 3

Η τρέλα με τη διαστρέβλωση του χρόνου καταλήγει σε έναν νέο κόσμο, όπου κάποια πράγματα είναι αρκετά γνώριμα, ενώ άλλα πάλι παραμένουν ενοχλητικά ξένα.

qk.jpg

Fab 5: Σεζόν 5 (05/06/2020)

Queer Eye: Season 5

Οι Fab 5 πηγαίνουν στην ιστορική Φιλαδέλφεια για να μεταμορφώσουν νέους καθημερινούς ήρωες, όπως έναν εργατικό DJ και μια ζορισμένη κομμώτρια σκύλων.

fsk.jpg

F is for Family: Σεζόν 4 (12/06/2020)

F is for Family: Season 4

Ο Φρανκ δέχεται μια ανεπιθύμητη επίσκεψη από τον πατέρα του. Παράλληλα, η Σου ανακαλύπτει το θαυματουργό Λαμάζ κι ο Μπιλ γίνεται γνωστός στον χώρο του χόκεϊ.

dti.jpg

5 Πρώτα Ραντεβού: Σεζόν 2 (12/06/2020)

Dating Around: Season 2

Έξι νέοι σινγκλ αναζητούν τον έρωτα -ή κάτι τέτοιο- μέσα από μια σειρά από πραγματικά πρώτα ραντεβού. Ποιος από όλους όμως θα επιλέξει να βγει για δεύτερη φορά;

prtd.jpg

Κύριε Ιγκλέσιας: Μέρος 2 (17/06/2020)

Mr. Iglesias: Part 2

Η σειρά για τον ξεκαρδιστικό καθηγητή που προσπαθεί να κάνει τη διαφορά στη ζωή μερικών έξυπνων αλλά κακών μαθητών επιστρέφει για το δεύτερο μέρος.

mrs.jpg

Μαρτσέλα: Σεζόν 3 (14/06/2020)

Marcella: Season 3

Δεκαοχτώ μήνες μετά, η Μαρτσέλα ζει με νέα ταυτότητα στο Μπέλφαστ, όπου έχει διεισδύσει σε μια οικογένεια μαφιόζων ως μυστική πράκτορας.

flrnt.jpg

Το Πάτωμα Είναι Λάβα (19/06/2020)

Floor Is Lava

Ομάδες διαγωνίζονται γυρνώντας σε δωμάτια με λάβα, ενώ πηδάνε από καρέκλες, κρέμονται από κουρτίνες και αιωρούνται από πολυελαίους για να μην ακουμπήσουν κάτω.

plts.jpg

Ο Πολιτικός: Σεζόν 2 (19/06/2020)

The Politician: Season 2

Προδοσίες. Ένα τρίο. Ένα μόνο θέμα στην ατζέντα αυτού του υποψηφίου. Ο δρόμος προς τη Γερουσία είναι γεμάτος λασπολογία κι ο Πέιτον θα κάνει τα πάντα για να κερδίσει.

crz.png

Crazy Delicious (24/06/2020)

Crazy Delicious

Με συστατικά από ένα μαγικό βρώσιμο δάσος, ερασιτέχνες σεφ φτιάχνουν ευφάνταστα και νόστιμα πιάτα για να εντυπωσιάσουν τρεις πανίσχυρους κριτές γαστρονομίας.