Μετράμε αντίστροφα...


Οι κινηματογραφικές αίθουσες έχουν μπει σε κατάσταση freeze εδώ και καιρό και σύμφωνα με τα προγνωστικά τίποτα δεν φαίνεται ότι θα παραμείνει ίδιο για τη κουλτούρα του σινεμά και μετά το σπάσιμο του lockdown.

Παρόλα αυτά το μικρόβιο που λέγεται ''αγάπη για τις ταινίες'' είναι το μόνο που δεν θα μας εγκαταλείψει ποτέ και καλό είναι να προετοιμαζόμαστε σιγά σιγά για την ταινία -ορόσημο που θα προβληθεί πρώτη πρώτη στα σινεμά την 1η Ιουλίου.

Ο λόγος για το Unhinged με τον Ράσελ Κρόου.

rc.jpg

Σύμφωνα με ανακοίνωση αυτή θα είναι η  ταινία που θα μας κάνει να  τρέξουμε ξανά στις αίθουσες ''σύμφωνα με τις οδηγίες για τη δημόσια υγεία'', όπως έχει επισημανθεί, ενώ ρόλο θα παίξει και ο ικανοποιητικός αριθμός των κινηματογράφων που θα έχουν ανοίξει έως τότε.

Το Unhinged πρόκειται για ψυχολογικό θρίλερ. Η Κάρεν Πιστόριους θα πατήσει σε λάθος timing τη κόρνα σε ένα φανάρι και από εκείνη τη στιγμή θα παραμονεύει συνεχώς για εκείνη η οργή του Ράσελ Κρόου. Υποδυόμενος έναν άνθρωπο που αισθάνεται φάντασμα για τους γύρω του έρχεται στη ζωή της για να της διδάξει φονικά μαθήματα.

Όλα αυτά την 1η Ιουλίου.

Πάρε μια γεύση από το τρέιλερ...