Για καλό σκοπό!


Μπορεί το σύνθημα  στην εποχή του Covid-19 να είναι Μένουμε Σπίτι για εμάς τους κοινούς θνητούς αλλά στο κόσμο των celebrities τις τελευταίες μέρες κυκλοφορεί  κάτι καλύτερο...

Μια νέα δράση με μότο της το  ''All in Challenge'' και με διάχυτο το αίσθημα της κοινωνικής ενσυναίσθησης προ(σ)καλεί  δημοφιλή πρόσωπα να συνδράμουν με σκοπό τη συγκέντρωση χρημάτων για τους ανθρώπους που έχουν πληγεί άμεσα από τον κορωνοϊό!

Τώρα ακολουθεί το καλύτερο...

Η Τζένιφερ Άνιστον ανακοίνωσε στο προφίλ της στο Instagram πως τα Friends εν όψει του αναβαλλόμενου (προσωρινά) reunion αποδέχονται την πρόσκληση και καλούν τους φαν της σειράς να παρευρεθούν στα γυρίσματα του πολυαναμενόμενου μοναδικού επεισοδίου!

https://www.instagram.com/p/B_QCQutjW_Y/?utm_source=ig_embed

''Σας προσκαλούμε, μαζί με 5 φίλους σας, να μάς συναντήσετε στο Πλατό 24 των Warner Bros studios. Θα είστε οι προσωπικοί μας καλεσμένοι, ανάμεσα στο κοινό όταν θα μαγνητοσκοπήσουμε το HBOMAX reunion μας. Θα πούμε νοσταλγικές ιστορίες, θα γιορτάσουμε τη σειρά και εσείς θα γευτείτε και όλοι την Friends εμπειρία με μια πλήρη ξενάγηση στα στούντιο!''

Προβλέπεται πως η ανταπόκριση του κόσμου στο ''challenge'' αυτό θα ξεπεράσει κάθε προσδοκία...

Το μοναδικό που έχουν να κάνουν οι φαν είναι να επισκεφτούν τη σελίδα του All in Challenge να συνδράμουν όσο μπορούν σ'αυτή τη σπουδαία δράση και να ζήσουν εκ των έσω αυτή την πολλά υποσχόμενη επανένωση των Friends!