Ο Stephen King μας κάνει άλλο ένα δώρο


Η είδηση ότι ο Στίβεν Κινγκ έχει στα σκαριά βιβλίο που προορίζει να γίνει  κινηματογραφική ταινία, δεν μας εκπλήσσει. Μας έχει κακομάθει, μετά από τις τελευταίες ταινίες που είδαμε και που ήταν βασισμένες σε δικές του ιστορίες.

Ο λόγος για τη νέα ταινία αφορά  το ''Salem's Lot''. Το δεύτερο βιβλίο που είχε γράψει ο Κινγκ και το οποίο έγινε γνωστό στον κόσμο το 1975 και που το 1979 μεταμόρφωσε ο Τόμπι Χούπερ σε σειρά, η οποία και προβλήθηκε στη τηλεόραση.

slamsmesa.jpg

Μάλιστα είχε προβληθεί και για μια τελευταία φορά το 2004 με πρωταγωνιστή τον Ρομπ Λόου.

Σήμερα, το Salem's Lot επιστρέφει ,ως ταινία-déjà vu του βιβλίου, μέσα από τη σκοπιά του Γκάρι Ντάουμπερμαν, ο οποίος έιναι και ο σεναριογράφος της υπόθεσης.

Το concept του βιβλίου επικεντρώνεται σε μια επαρχιακή πόλη της Νέας Αγγλίας την οποία έχουν κατακλυσει βρικόλακες '' που διψάνε για αίμα''.

Το οπισθόφυλλο του βιβλίου

Ο Μπεν Μίαρς, επιτυχημένος συγγραφέας, επιστρέφει στο Σάλεμς Λοτ για να γράψει ένα μυθιστόρημα που θα βασίζεται στα χρόνια που έζησε εκεί ως παιδί, σε μια προσπάθεια να ξορκίσει τους φόβους που τον στοιχειώνουν απ’ την παιδική του ηλικία. Ήταν μάρτυρας ενός συμβάντος στο παλιό σπίτι στον λόφο, εκεί όπου τώρα μένει ένας άντρας που του προκαλεί μια ανεξήγητη ανησυχία. Την ίδια ώρα, περίεργα γεγονότα συμβαίνουν στην πόλη –ένα παιδί εξαφανίζεται, ένας σκύλος θανατώνεται με βάναυσο τρόπο– και η λίστα ολοένα και μεγαλώνει. Σύντομα, την ανησυχία θα διαδεχθεί ο τρόμος…

Μέχρι στιγμής δεν έχουν γίνει γνωστά τα ονόματα για το καστ της ταινίας αλλά ούτε και η ημερομηνία κυκλοφορίας.

Αναμένουμε!