Trust me...


Το Netflix πρέπει δικαιωματικά να καθιερωθεί ως ο αρωγός ψυχαγωγίας μας και κοινωνικής ''επανένταξης'' (ναι,κοινωνική επανένταξη-στη περίστασή μας- είναι και τα επιφωνήματα ''Όοοχι'', ''Τι ήταν αυτό τώρα;'' όταν παθιαζόμαστε με μια ταινία).

Κάτι άλλο, όμως, που οφείλουμε να του αναγνωρίσουμε είναι οι πάμπολες επιλογές που προσφέρει και σε κάνουν να χαώνεσαι!

Για να μη σκοντάψεις λοιπόν σε σειρές που είναι πιο παλιές κι από βίντεοκλιπ των Hi- 5, σου προτείνουμε τρεις πρεμιέρες που αξίζουν μια ευκαιρία!

1. ''Η Πλατφόρμα'' (2019)

plat.jpg

Για σένα που δεν θα φοβάσαι, αφού τη δεις, να κάνεις το καθιερωμένο 40λεπτο ντους το βράδυ.

Ένα θρίλερ δημιουργίας του Ισπανού Γκαλντέρ Γκαζτέλου-Ουρούτια. Όλα διαδραματίζονται σε μια φυλακή, όπου μια πλατφόρμα με φαγητό ανεβοκατεβαίνει από όροφο σε όροφο, παρέχοντας φαγητό στους πάνω κρατούμενους και αφήνοντας τους κάτω στο έλεός τους...

Η εξέγερση δεν αργεί να έρθει όμως!

2. ''Τα κορίτσια που χάθηκαν'' (2020)

lsot.jpg

Εδώ παρακολουθούμε τις απέλπιδες προσπάθειες μιας μητέρας να βρει ξανά την εξαφανισμένη κόρη της. Όχι, δεν είναι το αγγλικό ''Χαρά Αγνοείται'' του Mega. Είναι ένα αστυνομικό δράμα στο οποίο με αφορμή την υπόθεση εξιχνίασης  της εξαφανισμένης κόρης , προκύπτουν μια σειρά από αλυσιδωτά εγκλήματα.

Και για να εξάψω λίγο ακόμη την αγωνία σου...βασίζεται σε πραγματική ιστορία!

Μια ιστορία που αναφέρεται σε έναν serial killer ο οποίος επιδίδεται στις δολοφονίες νεαρών κοριτσιών στο Long Island.

3. ''Με λένε Ζονάς'' (2019)

jonas.jpg

Αν σου αρέσει να σκαλίζεις το παρελθόν σου, αυτή η ταινία θα σου δώσει ιδέες. Όλοι μας υπήρξαμε έφηβοι. Το ίδιο ισχύει και για τον νεαρό Ζονάς. Στην εφηβεία του γνώρισε έναν ξεχωριστό τύπο με τον οποίο ανακάλυψε περισσότερα για τη σεξουαλική του ταυτότητα. Ως ενήλικας πια, διαπίστωσε ότι το νήμα που τον ένωνε με αυτόν τον τύπο δεν έχει κοπεί. Αποφασίζει, έτσι, να ξεδιαλύνει τα μεταξύ τους.

Ο Κριστόφ Σαριέ απέσπασε πολλά βραβεία για τον Ζονάς. Μια ταινία που ίσως σου αναζοπυρώσει μνήμες από τις οποίες νόμιζες ότι είχες απελευθερωθεί...

Τώρα ξέρεις τι πρέπει να δεις!