Συνέχισε να διαβάζεις...


Στις 13 Μαρτίου έσκασε σαν ωρολογιακή βόμβα η πρεμιέρα της 3ης σεζόν και μαζί της εξερράγησαν στον αέρα όλα τα σενάρια για το τι θα δούμε παρακάτω...

Αν είσαι πιστός φαν της ισπανικής σειράς Elite, είσαι σίγουρα υποψιασμένος από τους προηγούμενους κύκλους επεισοδίων πως τίποτα δεν είναι ποτέ όπως φαίνεται..

Ξύπνα μέσα σου την Αγκάθα Κρίστι που κρύβεις γιατί άλλος ένας φόνος ήρθε στο προσκήνιο και σε καλεί να τον εξιχνιάσεις...

Στην 3η σεζόν, όπως είδαμε, ‘’αποκαλύπτεται’’ πως ο Polo σκοτώθηκε σε ένα πάρτι αποφοίτησης. Θα ακολουθήσουν πολλά flashback για να διερευνηθούν όλα τα πιθανά σενάρια πίσω από τα κίνητρα των χαρακτήρων.

Στόχος;

Να συναρμολογηθεί το παζλ με όλα τα στοιχεία που θα οδηγήσουν στην εξιχνίαση της δολοφονίας του Polo.

Όλοι οι προβολείς στην 3η σεζόν πέφτουν πάνω σε διαδρομές για τη λύση γύρω από το μυστήριο-Polo, ενώ ρόλο-κλειδί θα παίξει η επιστροφή του Samuel!

Η Cayetana και ο Omar θα επιστρέψουν στη σειρά ενώ τα νερά της 3ης σεζόν θα ταράξουν δυο ολοκαίνουρια πρόσωπα, που δεν έχουμε ξαναδεί!

Η περιέργεια μπορεί να σκότωσε τη γάτα,αλλά εσύ για να παρακολουθείς Elite φαίνεται πως έχεις συνηθίσει τις ριψοκίνδυνες καταστάσεις...

Αγωνιάς να μάθεις αν θα υπάρξει 4η σεζόν της Elite;

Σου φτιάξαμε τρία πιθανά σενάρια

1ο

Το Netflix μπορεί να μην ανακοίνωσε επίσημα την 4η σεζόν Elite, όμως έχει γίνει νύξη για την 5η!

eliteinside.jpg

Η δημοτικότητα της σειράς είναι αναμφισβήτητα μεγάλη, οπότε δεν θα μας έκανε εντύπωση μια είδηση προς το τέλος Μαϊου ότι θα βγει 4η σεζόν. Η υπηρεσία συνεχούς ροής περιμένει συνήθως τρεις έως έξι εβδομάδες για να αξιολογήσει τους αριθμούς προβολής προτού προβεί σε απόφαση ανανέωσης.

Αναμένουμε!

2ο

elittel.jpg

Στατιστικά μιλώντας, το Netflix είναι πιθανό να κάνει πραγματικότητα το όνειρό σου για 4η σεζόν..άμεσα!

Ας το δούμε αναλογικά..

Δεδομένου ότι ο χρόνος αναμονής μεταξύ της 1ης και της 2ης σεζόν ήταν λιγότερο από έναν χρόνο και αντίστοιχα μεταξύ της 2ης και της 3ης έξι μήνες...όλα είναι με το μέρος μας!

Αν λοιπόν, έχει στα σκαριά νέα επεισόδια, ίσως τα απολαύσεις νωρίτερα...

Λογικά το Netflix θα εκμεταλλευτεί την δημοτικότητα της σειράς (προς όφελος όλων μας) και θα μάθουμε όλες τις εξελίξεις της 4ης σεζόν τον ερχόμενο Σεπτέμβρη.

3ο (Και λίγο spoiler…)

eliteinn.jpg

Η 3η σεζόν τελειώνει με μια μεγάλη αποκάλυψη..ο Lu(Dana Paola) αποδεικνύεται ένοχος για τη δολοφονία του Polo. Κατηγορείται ότι τον μαχαίρωσε κατά λάθος. Βλέπουμε τη Nadia (Mina El Hammani),να φεύγει για τη Νέα Υόρκη δίνοντας υπόσχεση στον Guzmán (Miguel Bernardeau) ότι θα επιστρέψει. Ο Omar μένει στη Μαδρίτη (Omar Ayuso) και αναλαμβάνει τη φροντίδα του Ander (Arón Piper), ο οποίος πάσχει από λευχαιμία ήπιας-πλέον- μορφής .

Η Carla (Ester Expósito) ετοιμάζεται για σπουδές στο εξωτερικό ενώ ζητά από τον Valerio (Jorge López) να ασχοληθεί με το οινοποιείο, κάτι που ενοχλεί τον πατέρα της.

Ένα νέο ξεκίνημα αρχίζει για τους  υπόλοιπους κύριους χαρακτήρες της σειράς στο Las Encinas.

Το ενδεχόμενο για την 4η σεζόν Elite να αποτελείται από καινούριους ηθοποιούς αφήνεται ανοιχτό μαζί με το ερώτημα που μένει αναπάντητο για το πού θα διεξαχθεί : Βαρκελώνη; Μαδρίτη;

Γρίφος για δυνατούς λύτες...

Πηγή