Σταρ πρωταγωνιστούν στα πιο ξεκαρδιστικά σποτ


Είναι παράδοση για τους Αμερικάνους το Super Bowl LIII. Είναι κάτι σαν μια ανεπίσημη γιορτή την οποία γιορτάζει σχεδόν όλη η Αμερική.

Ο αγώνας του Super Bowl LIII που αφορά το αμερικάνικο ποδόσφαιρο, φέτος θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 3 Φεβρουαρίου. Ο αγώνας θα είναι ανάμεσα στους Los Angeles Rams και τους New England Patriots και όλοι οι οπαδοί των ομάδων περιμένουν με κομμένη την ανάσα, να δουν ποιος θα κερδίσει το μεγάλο τρόπαιο!

Άλλοι λοιπόν, περιμένουν τα αποτελέσματα του αγώνα και άλλοι τα διαφημιστικά σποτ! Brands/κολοσσοί δημιουργούν διαφημίσεις αποκλειστικά για το Super Bowl, γνωρίζοντας ότι εκατομμύρια ανθρώπων θα είναι συντονισμένοι στους δέκτες τους με σκοπό να δουν τον αγώνα.

Ολόκληρες υπερπαραγωγές στήνουν σε πολλές περιπτώσεις οι εταιρίες αναψυκτικών, τροφίμων, ζυθοποιίας κ.ο.κ., με αποτέλεσμα οι διαφημίσεις που παίζονται κατά την διάρκεια του αγώνα, να αποτελούν «παράδοση» και μέρος της ψυχαγωγίας των Αμερικανών που τον παρακολουθούν.

Χάρη όμως στο ΥouTube έχουμε την ευκαιρία να απολαύσουμε αυτές τις –σε πολλές περιπτώσεις- ξεκαρδιστικές διαφημίσεις στις οποίες φυσικά, πρωταγωνιστούν επώνυμοι σταρ!

Στην φετινή λίστα των λαμπερών σταρ που παίζουν σε διαφημιστικά σποτ; Από τους Backstreet Boys και την Cardi B μέχρι και την Serena Williams και τον Steve Carell!

Δες παρακάτω τις καλύτερες που έχουμε δει ως τώρα!

Kεντρική φωτό: Instagram @firstcoasthondadealers