Απίστευτες ιστορίες που σόκαραν


Πόσες φορές έχεις πει: «Αυτά συμβαίνουν μόνο στις ταινίες». Ε, λοιπόν, κάποιες φορές αρκεί κάποιο τρελό ατύχημα, κάποιο… «τρελό» μυαλό, κάποιες απίστευτες κοινωνικές καταστάσεις και να που θα έχεις έτοιμη την no.1 δραματική ταινία.

Μερικά από τα πιο τρελά storylines ταινιών έχουν βασιστεί σε πραγματικές ιστορίες που μας κάνουν να σκεφτόμαστε αν όλα όσα βλέπουμε στην μεγάλη οθόνη, συνέβησαν όντως στην πραγματικότητα!

Οι παρακάτω ιστορίες λοιπόν, είναι πραγματικές 100% και είναι τόσο απίστευτες ώστε να κεντρίσουν το ενδιαφέρον των μεγάλων και τρανών παραγωγών του Χόλυγουντ, ώστε να τις εικονοποιήσουν και να τις κάνουν ταινίες, με αποτέλεσμα να μαθευτούν αυτά τα stories σε παγκόσμιο επίπεδο.

Goodfellas

Πρωταγωνιστές: Robert De Niro, Joe Pesci και Ray Liotta

Story: Μια από τις καλύτερες γκανγκστερικές ταινίες ever, το Goofellas ακολουθεί την ζωή του μαφιόζου Henry Hill (Liotta), από το peak της καριέρας του μέχρι και την πτώση της.

Schindler's List

Πρωταγωνιστές: Liam Neeson, Ralph Fiennes και Ben Kingsley

Story: Η συγκλονιστική ταινία παρουσιάζει τον Γερμανό επιχειρηματία Oskar Schindler (Neeson), ο οποίος σώζει τις ζωές χιλιάδων μεταναστών κατά το Ολοκαύτωμα.

Erin Brockovich

Πρωταγωνιστές: Julia Roberts, Albert Finney και Aaron Eckhart

Story: Η Julia Roberts πήρε το βραβείο Όσκαρ, ενσαρκώνοντας την Brockovich, μια εργαζόμενη μητέρα η οποία πιάνει δουλειά σε ένα δικηγορικό γραφείο η οποία καταλήγει να «ξεσκεπάζει» ένα τρομερό σκάνδαλο που αφορά την τοπική κοινότητα της πόλης της.

127 Hours

Πρωταγωνιστές: James Franco

Story: Η συγκλονιστική ιστορία του Aron Ralston (Franco) ο οποίος ενώ έχει πάει για πεζοπορία στο Canyonlands National Park χωρίς να το πει σε κανένα, καταλήγει να εγκλωβίζεται όταν το χέρι του σφηνώνεται σε ένα φαράγγι. Ο δρόμος προς την επιβίωση είναι πολύ βάρβαρος.

Catch Me If You Can

Πρωταγωνιστές: Leonardo DiCaprio, Tom Hanks, Christopher Walken, Martin Sheen και Nathalie Baye

Story: Ο έφηβος Frank Abagnale (DiCaprio) καταφέρνει να γίνει ένας από τους πιο ευφυέστατους απατεώνες, πλαστογραφώντας επιταγές και κλέβοντας τελικά πάνω από 2.8 εκατομμύρια δολάρια. Ένας πράκτορας του FBI θα σπαταλήσει πολλά χρόνια από την ζωή του μέχρι να καταφέρει να τον πιάσει (αν το πιάσει τελικά…).

Hidden Figures

Πρωταγωνιστές: Taraji P. Henson, Octavia Spencer, Janelle Monáe, Kevin Costner, Kirsten Dunst, Jim Parsons, Glen Powell και Mahershala Ali

Story: Άλλη μια τραγική στιγμή στην ιστορία της κοινωνίας, μας δείχνει το Hidden Figures, όταν 3 μαύρες γυναίκες προσπαθούν να θριαμβεύσουν δουλεύοντας για την ΝASA το ’60. Η πορεία τους σημαντική και αξιοσημείωτη τελικά, παρόλο που δυσκολεύτηκαν πολύ για την γράψουν με χρυσά γράμματα.  

Κεντρική φωτό: Instagram @s70ker