Αυτές είναι οι πιο hot ερωτικές (αν όχι ακατάλληλες) σκηνές στο σινεμά. Όχι δεν είναι σκηνές πορνό, είμαστε σίγουροι.


Έχεις γκουγκλάρει ποτέ την φράση «ερωτική σκηνή» στο διαδίκτυο; Μην το κάνεις στην δουλειά, γιατί θα «σκάσουν» στην οθόνη σου ένα σωρό ακατάλληλο βίντεο και sites στα οποία, είμαι σίγουρη ότι δεν θέλεις οι συνάδελφοι να σε δουν ότι σερφάρεις!

Παρόλα αυτά, αν σε έχω ιντριγκάρει λιγάκι τώρα, no worries. Έχω κάνει την… βρώμικη δουλειά για εσένα! Έκανα μια μίνι έρευνα (ευχάριστη ήταν δεν μπορώ να πω) και βρήκα τις 5 καλύτερες ερωτικές σκηνές στο σινεμά. Σκηνές (αν όχι ακατάλληλες) σίγουρα πολύ… hot και οι οποίες ερεθίζουν την σεξουαλική διάθεση και κυρίως περιέργεια του θεατή, εν μέσω της ταινίας. Έχουν νόημα όλες αυτές σκηνές; Ναι, άλλοτε βαθύ, άλλοτε όχι και τόσο. Είναι απολαυστικές; Σίγουρα. Οπότε προετοιμάσου ψυχολογικά και απλά enjoy! Αυτό είναι το νόημα και του κινηματογράφου εξάλλου.

Ecstasy, Η σκηνή με το μαργαριταρένιο κολιέ (Hedy Lamarr & Airbert Mog)

Παίζει να είναι και η πρώτη φορά που βλέπουμε στην οθόνη μια γυναίκα σε… έκσταση, που να μην είναι ταινία πορνό! Αν σκεφτείς ότι γυρίστηκε στα ‘30s η ταινία, μπορείς να καταλάβεις ότι η σκηνή μιας γυναίκας να δέχεται στοματικό έρωτα είναι σίγουρα shocking!

Black Swan, Η σκηνή με τις δύο μπαλαρίνες (Natalie Portman & Mila Kunis)

https://www.youtube.com/watch?time_continue=42&v=q_qO5Up2kjQ

Ο Darren Aronofsky ξέρες πώς να παίζει με το μυαλό ενός ανθρώπου. Αυτό κάνει και σε αυτή την σκηνή με τις «δύο» μπαλαρίνες. H Nina και η Lily έχουν μια έντονη στιγμή που περιλαμβάνει παθιασμένα φιλιά και πολλά, πολλά άλλα.

Risky Business, Η σκηνή στο μετρό (Rebecca De Mornay & Tom Cruise)

ΟΚ, άδειο μετρό, βράδυ. Ε, υπήρχε περίπτωση να μην υπάρχει ερωτική σκηνή; Δεν πρέπει να εκμεταλλευτεί το ζευγάρι τον άδειο χώρο; Ε, αυτό έγινε και η σκηνή μετατράπηκε σε μια σεξουαλικορομαντική ανδρική και γυναικεία φαντασία που μας στοιχειώνει όλους. Ο Phil Collins στο background της σκηνής, δεν βοηθάει κι αυτός την κατάσταση…

'9½ Weeks, Η σκηνή με το φαγητό (Kim Basinger & Mickey Rourke)

https://www.youtube.com/watch?time_continue=68&v=BGB2lGyDrTw

Φαγητό και σεξ: Δύο απαραίτητα πράγματα στην ζωή ενός ανθρώπου. Αν τα βάλεις μαζί λοιπόν, τι γίνεται; Χαμός, απ΄ότι φαίνεται. Για δες παρακάτω και θα καταλάβεις…

Mulholland Drive, H σκηνή της νυχτερινής συνάντησης (Naomi Watts & Laura Harring)

Μην προσπαθήσεις να βρεις λογική στην ταινία του David Lynch, γιατί θα χάσεις όλη την μαγεία. Και επειδή και ο Lynch είναι άνθρωπος που παίζει με το ανθρώπινο μυαλό, έπρεπε να παίξει και με αυτό των δύο γυναικείων χαρακτήρων. Και εδώ παίζει και με τον έρωτα. Γιατί η Betty αγαπάει την Rita, οπότε πρέπει να αγαπήσει και η Rita την Betty. Απλά τα πράγματα.