Ο μεγάλος νικητής των φετινών βραβείων Emmy, έχει ήδη ένα εντυπωσιακό CV στον χώρο της 7ης τέχνης


 

{source}<script src='https://www.googletagservices.com/tag/js/gpt.js'>
  googletag.pubads().definePassback('/1777312/New_Platform_Extra_300_3', [[300, 250], [300, 600]]).display();
</script>{/source}

Την Κυριακή το βράδυ, ο Donald Glover δημιουργός, σεναριογράφος και πρωταγωνιστής της επιτυχημένης, κωμικής σειράς “Atlanta”, απέσπασε δύο σημαντικούς τίτλους, στην τελετή των 69ων βραβείων Emmy.

{source}<script src='https://www.googletagservices.com/tag/js/gpt.js'>
  googletag.pubads().definePassback('/1777312/New_Platform_Extra_300_1', [[300, 250], [300, 600]]).display();
</script>{/source}

Πέρα από το αναγνωρισμένο (και το πρώτο του) βραβείο Emmy ηθοποιίας που κέρδισε, ο ταλαντούχος Glover, πήρε στα χέρια του και αυτό για την Καλύτερη Σκηνοθεσία για την σειρά Atlanta. Αυτό το βραβείο είναι ιδιαιτέρως σημαντικό για τον Glover, μιας και είναι ο πρώτος μαύρος που έχει αποσπάσει αντίστοιχο τίτλο, στην ιστορία των βραβείων Emmy.

{source}<script src='https://www.googletagservices.com/tag/js/gpt.js'>
  googletag.pubads().definePassback('/1777312/New_Platform_Extra_300_2', [[300, 250], [300, 600]]).display();
</script>{/source}

 
Ο ταλαντούχος, νεαρός καλλιτέχνης μπορεί να έχει αρχίσει τώρα να γίνεται γνώριμος στο ευρύτερο κοινό με την νέα του σειρά, αλλά και τα σημαντικά αυτά βραβεία που έλαβε, αλλά παρόλο το νεαρό της ηλικίας του, ο Glover, δεν είναι «αρχάριος» της τηλεόρασης.

Ο ίδιος έχει ήδη ένα «βαρύ» βιογραφικό στο ενεργητικό του, έχοντας παίξει και δουλέψει με σημαντικά ονόματα του χώρου, πολύ πριν τον ρόλο του στην σειρά, Atlanta, ο οποίος του πρόσφερε τελικά και περισσότερη αναγνωσιμότητα.

 
Αν λοιπόν, τόσο καιρό που τον έβλεπες αναρωτιόσουν, «Μα που τον έχω ξαναδεί αυτόν;», η απάντηση βρίσκεται παρακάτω!

Στην σειρά “Community”

glover_whereuknowhimfrom_01.jpg

Aπό τις πιο σημαντικές στιγμές στην καριέρα του Glover, σε μια σειρά πολύ επιτυχημένη. Αν και ο ίδιος έφυγε από το Community το 2014, αυτός έγινε και από τους πιο αναγνωρίσιμους ρόλους του.

Στα “Girls”

glover_whereuknowhimfrom_02.jpg

Η επιτυχημένη σειρά της Lena Dunham, ήθελε την ίδια aka την πρωταγωνίστρια της σειράς Hannah, να έχει για ένα σύντομο χρονικό διάστημα, ερωτική σχέση με ένα μαύρο, conservative, νεαρό, αμερικάνο. Αυτός ήταν ο Glover.

Στην ταινία “The Martian”

glover_whereuknowhimfrom_03.jpg

Ο Glover έχει εμπειρία και στο σινεμά! Η λίστα με τις ταινίες που έχει λάβει μέρος περιλαμβάνει το “Alexander and the Terrible”, “Horrible”, το φιλμ “No Good”, “Very Bad Day” και το “The Lazarus Effect”. Αλλά από τους σημαντικότερους ρόλους του ήταν στο “The Martian”, με τον Matt Damon και την Kristen Wiig.

Στο “Magic Mike XXL”

glover_whereuknowhimfrom_04.jpg

Ο Glover έχει αφήσει το στίγμα του σαν ο Andre, ο τραγουδιστής στην ταινία sequel “Magic Mike XXL”.

Στο “30 Rock”

glover_whereuknowhimfrom_05.jpg

Πέρα από cameo εμφανίσεις που έχει κάνει καθ’όλη την διάρκεια, της επιτυχημένης σειράς της Tina Fey, “30 Rock”, ο Glover «υπηρέτησε» και ως ένας από τους σεναριογράφους της πανέξυπνης, κωμικής σειράς.

Στα “Childish Gambino” βίντεο

Ο Donald Glover, έχει διπλή προσωπικότητα! Είναι και ράπερ, γνωστός με το όνομα Childish Gambino! Έχει ήδη μερικές επιτυχίες, όπως την παρακάτω! Το άλμπουμ του “Because the Internet”, είχε δύο υποψηφιότητες για Grammy!

{youtube}tG35R8F2j8k{/youtube}