Ενώ ο Σεπτέμβρης είχε καθιερωθεί η αρχή της τηλεοπτικής σεζόν, με τα καλωδιακά και ιντερνετικά κανάλια ήρθε η τεράστια αλλαγή...


Της Ελένης Σπανού

Ενώ ο Σεπτέμβρης είχε καθιερωθεί η αρχή της τηλεοπτικής σεζόν, με τα καλωδιακά και ιντερνετικά κανάλια ήρθε η τεράστια αλλαγή. Πλέον κάθε μήνας κρύβει πολυσυζητημένες πρεμιέρες και μερικές από τις αγαπημένες μας σειρές έχουν κληρωθεί για το summer season.

Έχουν ήδη ξεκινήσει από τον Ιούνιο και θα συνεχίζουν να παίζουν όλο το καλοκαίρι οι παρακάτω:

Beauty and the Beast (CW), η τρίτη σεζόν της σειράς, η οποία θα ολοκληρωθεί στις 25 Αυγούστου.

beauty_and_the _beast.jpg

Preacher (AMC), το καινούριο μεγάλο χαρτί του καναλιού μετά το Walking Dead, ένα ακόμη adaptation από comic της DC που έχει βρει τεράστιο κοινό.

PREACHER.jpg

Outcast (Cinemax), η horror σειρά που θα αποτελείται από 10 επεισόδια και ανανεώθηκε για δεύτερη σεζόν πριν καν ξεκινήσει. Λένε ότι είναι το επόμενο American Horror Story, αλλά στο πιο τρομακτικό.

outcast.jpg

Unreal (Lifetime), η σάτιρα των reality shows που κατέληξε να είναι ανέλπιστα καλή και πολύ πιο έξυπνη από αυτό που όλοι περιμέναμε.

Orange Is the New Black (Netflix), η τέταρτη σεζόν που σου δίνει το κανάλι.

orange.jpg

Pretty Little Liars (ABC), η προτελευταία σεζόν της guilty pleasure αγαπημένης σειράς όλων, που δεν παραδέχονται ότι βλέπουν. Μπορεί να έχουν περάσει εφτά χρόνια και να μην ξέρουμε ποιος είναι ο Α, αλλά πιθανότατα ούτε οι δημιουργοί ξέρουν, οπότε όλα καλά.

robot.jpg

Και τώρα, για τον μήνα που διανύουμε, αναμένουμε τη μεγάλη πρεμιέρα της δεύτερης σεζόν του Mr.Robot (13.07), το οποίο έχει τιτλοφορήσει ως η καλύτερη καλοκαιρινή και πιο προκλητικά πολιτική σειρά της αμερικάνικης τηλεόρασης. Θα δούμε τον Elliot πιο χαμένο από ποτέ, και μία αναρχία να περιμένει να εκραγεί. Η σεζόν θα ολοκληρωθεί στις 14 Σεπτεμβρίου, ενώ θα έχει 12 επεισόδια, με το τελευταίο να είναι διπλό.

{youtube}Oc-AsN7d1wg{/youtube}
Κι έπειτα έχουμε την έκτη σεζόν του Suits, η οποία θα είναι πολύ διαφορετική από τις υπόλοιπες, καθώς ένα μεγάλο μέρος της θα λαμβάνει χώρα στη φυλακή που είναι ο Mike και όχι στα δικηγορικά γραφεία που έχουμε συνηθίσει. Τα promo που έχουν κυκλοφορήσει δεν αφήνουν να εννοηθεί πως θα εξελιχθεί η υπόθεση, ούτε αν ο Mike θα καταφέρει τελικά να βγει. Αναμένουμε να δούμε:

{youtube}kQbMl97isJQ{/youtube}
Τον Αύγουστο θα έρθει η τρίτη σεζόν του Halt & Catch Fire (23.08), η οποία δεν περίμενα να φτάσει εδώ που είναι. Αν και εξαιρετική, και όσον αφορά το cast και την ατμόσφαιρα των ‘80s, δεν έχει καταφέρει να βρει το πάτημα που έχει ανάγκη. Λίγες μέρες αργότερα ξεκινά το Strain, η horror σειρά του Guillermo del Toro (28.08). Αλλά ας μην γελιόμαστε, αυτό που όλοι περιμένουμε είναι η τρίτη σεζόν του αγαπημένου You're the Worst (30.08), για το οποίο μπορεί να μην έχει κυκλοφορήσει ακόμη καινούριο promo, αλλά είναι μέσα στη καρδιά μας. Όλα αυτά τα εικοσάλεπτα sitcoms που έχουν φτάσει να αντικατοπτρίζουν το πως είναι να ζεις στη σύγχρονη κοινωνία, και σε κάνουν να πονάς περισσότερο από τα σαραντάλεπτα dramas, με έχουν βρει απίστευτα ικανοποιημένη. Προς το παρόν πάρτε μία γεύση από το τέλειο αυτό ντούο:

{youtube}7kWtcQwFfK0{/youtube}