Με ένα timeline που θα προηγείται των γεγονότων των τριών ταινιών


Με ένα timeline που θα προηγείται των γεγονότων των τριών ταινιών

Τον Liam Neeson να κάνει τα αδύνατα δυνατά για να απελευθερώσει την κόρη του από τα χέρια των απαγωγέων της στο πρώτο Taken φιλμ σίγουρα τον θυμάστε. Μετά από εκείνη την ιστορική περιπέτεια ακολούθησαν άλλες δυο συνέχειες και τώρα φαίνεται πως ήρθε η ώρα για να δούμε τον κεντρικό ήρωα των ταινιών Bryan Mills σε τηλεοπτική σειρά.

Μην περιμένετε όμως τον Neeson να περνά και αυτός στη μικρή οθόνη, μιας και η σειρά θα ασχολείται με τον χαρακτήρα του σε μια νεότερη ηλικία, εξιστορώντας στην ουσία πως έφτασε ο Bryan Mills να κατέχει τις εξωπραγματικές ικανότητες που επιδεικνύει στην κινηματογραφική τριλογία των Taken.

Λεπτομέρειες για το ποιός θα αναλάβει την ενσάρκωση του κύριου ρόλου δεν υπάρχουν, όμως σίγουρα θα είναι δύσκολο έργο να διαδεχθεί τον Ιρλανδό ηθοποιό που κατάφερε να κλέψει τις εντυπώσεις και να δώσει μια μεγάλη ώθηση στην καριέρα του μέσα από τις τρεις ταινίες του συγκεκριμένου κινηματογραφικού franchise.

Η τριλογία του Taken "έβγαλε" για τους δημιουργούς του 927 εκατομμύρια δολάρια παγκοσμίως, οπότε η σειρά ξεκινά αν μη τι άλλο με μια μεγάλη δεξαμενή φίλων και οπαδών.