Σε ένα event που θα προηγηθεί του Φεστιβάλ


Σε ένα event που θα προηγηθεί του Φεστιβάλ

Tο ανανεωμένο και διευρυμένο Διεθνές Φεστιβάλ και Αγορά Κινουμένων Σχεδίων Animasyros 8.0 και η Στέγη Γραμμάτων και Τεχνών του Ιδρύματος Ωνάση προσκαλεί το κοινό της Αθήνας να πάρει μία γεύση από την κινηματογραφική μαγεία που θα κατακλύσει την Ερμούπολη της Σύρου από τις 24 έως τις 27 Σεπτεμβρίου.

Λίγο πριν ετοιμάσουμε τις αποσκευές μας και σαλπάρουμε για τη μοναδική Σύρο, σας καλούμε την Τρίτη, 22 Σεπτεμβρίου 2015, ώρα 19.30, στη Μικρή Σκηνή της Στέγης Γραμμάτων & Τεχνών (Λ. Συγγρού 107- Αθήνα) για την φετινή προ-φεστιβαλική εκδήλωση.

Ο Πρόεδρος του Animasyros Βασίλης Καραμητσάνης, θα παρουσιάσει στο κοινό το πρόγραμμα της φετινής μας διοργάνωσης, ενώ θα έχουμε και την ευκαιρία να παρακολουθήσουμε ένα πρόγραμμα προβολών που περιλαμβάνει τις καλύτερες και βραβευμένες ταινίες κινουμένων σχεδίων που προβλήθηκαν στην προηγούμενη διοργάνωση του Φεστιβάλ (Animasyros 7.0 best of).

Αυτές και άλλες πολλές εκπλήξεις σας επιφυλάσσει η πρώτη προ-φεστιβαλική μας εκδήλωση και σας προσκαλούμε με χαρά να μοιραστούμε τη μοναδική κινηματογραφική ατμόσφαιρα των κινουμένων σχεδίων.

Είσοδος Ελεύθερη - Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας