Και όχι από όποιο κι όποιο...


Και όχι από όποιο κι όποιο...

 


Μετά από 25 ολόκληρα χρόνια θα δει το φως της δημοσιότητας ένα σενάριο που είχε μπει στο συρτάρι των συντελεστών της σειράς.

Ο δημιουργός του δεν είναι άλλος από τον Judd Apatow, ο οποίος έχει γνωρίσει επιτυχία με αρκετές ταινίες του τα τελευταία χρόνια, όπως τα Anchorman, The 40-Year-Old Virgin, Pineapple Express, Get Him To The Greek και άλλα.

 

Judd-Apatow.jpg

 


Το σενάριο υπό συζήτηση ήταν ένας πιλότος που είχε στείλει ο Apatow στους παραγωγούς της σειράς, όταν ακόμα ήταν 22 χρονών και παντελώς άγνωστος, για να δουν αν τους έκανε ώστε να το συμπεριλάβουν στα επεισόδια τους.

Τελικά η αίτηση του απορρίφθηκε, όμως ο Apatow έγινε γνωστός μέσα από τις επόμενες προσπάθειες του, κάτι που οδήγησε τους δημιουργούς των Simpsons στο να ανασύρουν το ξεχασμένο σενάριο από τα αρχεία τους.

Όσο για την υπόθεση του επεισοδίου με τίτλο “Bart’s Friend”, σε αυτό βλέπουμε τον Homer να υπνωτίζεται και να επιστρέφει στην ηλικία των 10 χρονών. Κατά τη διάρκεια της ύπνωσης ο Homer γίνεται φίλος με τον γιο του Bart, μόνο που μετά από αυτό αρνείται να ξυπνήσει από τη κατάσταση του.