Σε ρόλο παραγωγών στην νέα, πολυαναμενόμενη σειρά του HBO


 

 Σε ρόλο παραγωγών στην νέα, πολυαναμενόμενη σειρά του HBO

 

Ο ιδιοκτήτης και ιδρυτής μιας δισκογραφικής εταιρίας στη δεκαετία του '70 προσπαθεί να εντοπίσει νέα συγκροτήματα  μέσα στον πανικό που έχει προκαλέσει στη μουσική βιομηχανία η έλευση του πανκ. Την ίδια στιγμή πολλή μουσική, πολύ σεξ και ακόμα περισσότερα ναρκωτικά θα περνάνε μπροστά από τις κάμερες. 

 

Όλα αυτά στη νέα σειρά που ετοιμάζει το HBO και η οποία βρίσκεται αυτή τη στιγμή στο στάδιο των γυρισμάτων με πρωταγωνιστές τον Bobby Cannavale και την Olivia Wilde. 

 

Και ποιος θα μπορούσε να είναι παραγωγός του παραπάνω εγχειρήματος αν όχι ο Mick Jagger που γνωρίζει και την μουσική και το σεξ και κυρίως τα ναρκωτικά όσο πολύ λίγοι; Μαζί του και ο καλός του φίλος Martin Scorsese με τον οποίον έχει ξανασυνεργαστεί στο παρελθόν, στο ντοκιμαντέρ "Shine A Light" για τους Rolling Stones το 2008, με στον Scorsese να κάθεται στην καρέκλα του σκηνοθέτη. 

 

 

Σύμφωνα μάλιστα με πληροφορίες ο Jagger ήθελε να γυρίσουν το συγκεκριμένο σενάριο του Terence Winter ( "Boardwalk Empire" ,"The Sopranos") ταινία αλλά στο τέλος πείσθηκε από τον Scorsese να γίνει τηλεοπτική σειρά.