H Μeryl Streep και ο Johnny Depp μεταμορφώνονται στη νέα ταινία In The Woods...


 

H Μeryl Streep και ο Johnny Depp μεταμορφώνονται στη νέα ταινία In The Woods...

 

Τι γίνεται όταν η Κακιά Μάγισσα Meryl Streep συναντά τον Κακό Λύκο Johnny Depp που γνωρίσαμε μέσα από την ιστορία της Κοκκινοσκουφίτσας; Μία νέα κινηματογραφική υπερπαραγωγή που θα βγει σύντομα στις αίθουσες!

 

Η Disney μεταφέρει στη μεγάλη οθόνη πολυβραβευμένο μιούζικαλ Into the Woods σε σκηνοθεσία του Rob Marshall (Chicago) με πρωταγωνιστές μερικά από τα μεγαλύτερα ονόματα του Hollywood.

 

Το cast, εκτός από την Streep και τον Depp φυσικά, αποτελείται από ονόματα όπως οι Emily Blunt (Looper), James Corden (The Three Musketeers) και Anna Kendrick (“Up in the Air) και μας συστήνει διάφορους χαρακτήρες των... παραμυθάδων αδερφών Γκριμ σε μια χιουμοριστική ιστορία για τις συνέπειες των πράξεων μας, αλλά και όλων όσων ευχόμαστε να αποκτήσουμε.

 

Το Into the Woods παρακολουθεί τις περιπέτειες της Σταχτοπούτας, της Κοκκινοσκουφίτσας, του Τζακ -και της φασολιάς του- και της Ραπουνζέλ, ξετυλίγοντας την αστεία και συγκινητική ιστορία ενός φούρναρη και της γυναίκας του που στην προσπάθεια τους να αποκτήσουν παιδί, μπλέκουν στα δίχτυα μιας Κακιάς Μάγισσας που τους καταριέται...

 

 

{youtube}59QrSmwANaA{/youtube}