Η νέα κωμική σειρά του HBO


 

Η νέα κωμική σειρά του HBO

 

Την ζωή στην "Μέκκα" των startup επιχειρήσεων θα δούμε μέσα από τα κανάλια Novacinema 1 και Novacinema 1 HD αυτό το φθινόπωρο.

 

Συγκεκριμένα, μια νέα σειρά της ΗΒΟ που διακωμωδεί τον τρόπο ζωής των ευφυέστατων, αλλά ακοινώνητων δημιουργών startups επιχειρήσεων έρχεται από 28 Σεπτεμβρίου, αποκλειστικά στα κανάλια Novacinema 1 και Novacinema 1 HD.

 

Η νέα κωμική σειρά "SiliconValley" θα προβάλλεται κάθε Κυριακή στις 21:15 παρουσιάζοντας όλα εκείνα που συμβαίνουν στην ομώνυμη περιοχή του SanFransisco, όπου έχουν την έδρα τους κορυφαίες εταιρείες τεχνολογίας, αλλά και μικρές startups επιχειρήσεις.

 

Πρωταγωνιστές της είναι 5 νεαροί προγραμματιστές που στοχεύουν να ξεχωρίσουν στον ηλεκτρονικό παράδεισο της SiliconValley, όντας ευφυείς και ικανοί για την επιτυχία, αλλά όπως αποδεικνύεται κοινωνικά ανίκανοι να τη διαχειριστούν.

 

Η υπόθεση της σειράς "SiliconValley» περιστρέφεται γύρω από τον Richard, ένα ιδιοφυή και εσωστρεφή προγραμματιστή που ζει σε ένα HackerHostel, ένα εκκολαπτήριο hackers, μαζί με τους κοινωνικά απροσάρμοστους φίλους του BigHead, Gilfoyle και Dinesh. Όλοι τους ζουν κάτω από την επίβλεψη του Erlich, ενός εγωπαθούς dotcom εκατομμυριούχου που τους φιλοξενεί στο σπίτι του δωρεάν, με την προϋπόθεση όμως ότι θα του δίνουν το 10% από τα τεχνολογικά επιτεύγματα που υλοποιούν. Ένας "πόλεμος" μεταξύ δύο δισεκατομμυριούχων ξεσπά στη συνέχεια γύρω από τον Richard και τους φίλους του, καθώς όλοι προσπαθούν να επωφεληθούν από την επιτυχημένη εφαρμογή που έχει ανακαλύψει.