...για να ενσαρκώσει τον Cobain στην κινηματογραφική μεταφορά της ζωής του.


 

 

...για να ενσαρκώσει τον Cobain στην κινηματογραφική μεταφορά της ζωής του.

 

Η Courtney Love προχώρησε σε αποκαλύψεις.

 

Ναι, η ταινία για την οποία τόσον καιρό ακούμε θα γίνει πραγματικότητα και σε περίπου έναν χρόνο από τώρα η παραγωγή θα μπει μπροστά. 

 

Σύμφωνα με την Courtney αυτό που ουσιαστικά απομένει είναι να καταλήξουν στα ονόματα των πρωταγωνιστών και κυρίως στον ηθοποιό που θα υποδυθεί τον ίδιο τον Cobain. 

 

«Έχουμε κάνει κάποιες σκέψεις αλλά δεν θέλω να πω ονόματα για να μην το γκαντεμιάσω για κανέναν. Πρέπει να είναι 25χρονος, ξανθός και κούκλος, ουσιαστικά να είναι ο νέος Brad Pitt. Yπάρχουν πολλοί τέτοιοι στο Hollywood, κάποιοι από αυτούς είναι και καταπληκτικοί ηθοποιοί. Όμως το ποιος θα είναι τελικά είναι μια απόφαση που δεν θα την πάρω εγώ».

 

Δεν φαντάζομαι μετά από αυτό να πίστεψε κανείς ότι άτομο με την ψυχοσύνθεση και το ταμπεραμέντο της Courtney Love θα κάτσει απλά σε μια γωνίτσα και θα τους κοιτάει να γυρίζουν. Όπως η ίδια δήλωσε στη συνέχεια, φυσικά και θα έχει λόγο στην ταινία, τόσο η ίδια όσο και η κόρη της Frances, όπως επίσης και τα υπόλοιπα μέλη των Nirvana, Κrist Novoselic και Dave Grohl.

 

 

H έμφαση στη λέξη  «φυσικά».