Δείτε το trailer του 8ου AISFF Psarokokalo 2014.


Το Psarokokalo, σε συνεργασία με την Angle Films (www.angle-films.com), δημιουργεί το Official Trailer για το 8ο AISFF Psarokokalo 2014, με φόντο τις μοναδικές ομορφιές της Σερίφου!

Και ένω tο Psarokokalo έχει κατέβει εδώ και λίγες μέρες στο αγάπημένο του νησί, τη Σέριφο, το παιχνίδι έχει αρχίσει στην Κάτω Χώρα με το Open Air Cinema Festival! Το ταξίδι μας αρχίζει με best-off προβολές που θα μας ταξιδέψουν μέχρι τις  9 Ιουλίου, όπου θα κάνει πρεμιέρα το 8ο Διεθνές Διαγωνιστικό Psarokokalo!

Οι προβολές ξεκινούν στις 9μ.μ μέχρι τη 1π.μ.

Σας προσκαλούμε όλους να βουτήξετε μαζί μας στα νερά του παγκόσμιου σινεμά και ζητάμε την αγάπη και την ενεργή υποστήριξή σας! Ξεκινώντας από 25 Ιουνίου, μπορείτε να μας υποστηρίξετε και σεις μέσω της Indiegogo πλατφόρμας μας!

 

Φυσικά, δεν θα μείνετε με άδεια χέρια καθώς το Psarokokalo, σε ανταπόδoση της υποστήριξής σας μοιράζει ιδιαίτερα δώρα! Το Psarokokalo έχει ετοιμάσει πολλούς τρόπους για να ανταποδώσει την υποστήριξή σας. Από θερμά, ονομαστικά "ευχαριστώ" μέχρι δωρεάν εισιτήρια, πρόσβαση διαρκείας και την αιώνια ευγνωμοσύνη μας, οι τρόποι για να σας ευχαριστήσουμε σίγουρα θα κάνουν τη βοήθειά σας να αξίζει ακόμα περισσότερο. Έχετε όμως υπόψη σας και κάτι ακόμα. Το Psarokokalo ετοίμαζε εδώ και χρόνια τη δική του σειρά αυθεντικών, παραδοσιακών βοτάνων, τα οποία συνέλεγε όλα τα προηγούμενα κατά τα ταξίδια του στην Ελλάδα και τα εμπιστευόταν στους καλύτερους βοτανολόγους. Έτσι, επιλέξαμε προσεκτικά μία σειρά από διαλεχτά βότανα και τα συμπεριλάβαμε σε πολλά από τα ανταποδωτικά πακέτα μας, προσθέτοντας έτσι ιδιαίτερο άρωμα, γεύση και μαγεία στα δώρα μας για εσάς!

Φέρτε τα ποτά σας μαζί και ελάτε να δούμε ταινίες!

Ελάχιστη συνεισφορά: 6 €


Δείτε το Psarokokalo Offical Trailer 2014 εδώ:


{vimeo}98169265{/vimeo}