Ξεκινάμε με το τριήμερο του Αγίου πνεύματος στη Μύκονο, στον απόλυτο προορισμό της διασκέδασης!


To Bacardi μας προκαλεί να μπούμε σε καλοκαιρινό mood, με μια σειρά από δροσερά events που θα συναρπάσουν!

bacardi_2.jpg

Γνωστά ελληνικά νησιά και άλλες ανατρεπτικές τοποθεσίες πρωταγωνιστές του Bacardi RUMIX - Summer Series. Μουσική, χορός, beach bars, clubs και φυσικά τα αυθεντικά Bacardi cocktails, σήμα κατατεθέν του καλοκαιριού παντού στον κόσμο!

Το πρώτο πράγμα που μας έρχεται στο μυαλό όταν ακούμε Βacardi είναι τα αγαπημένα μας cocktails! Ο δυόσμος, η καστανή ζάχαρη, το lime και φυσικά αυτή η μοναδική γεύση του Bacardi Rum είναι αρκετά για να μας ταξιδέψουν σε μέρη εξωτικά. Με χορευτική μουσική, όπου τα τελευταία hits μιξάρονται με κλασικές επιτυχίες, όπως ακριβώς μιξάρει το Bacardi την κουβανέζικη καταγωγή του με τη δημιουργικότητα του κάθε Bar tender.

bacardi_4.jpg

Το Bacardi πάει με όλα. Πάει με την παρέα, πάει με τη διάθεση, πάει με τη μουσική και φυσικά σηματοδοτεί την πραγματική διασκέδαση!

Σε κάθε σταθμό του Bacardi RUMIX - Summer Series, θα έχετε την ευκαιρία να ζήσετε στο ρυθμό του Bacardi Rum μέσα σε μια ατμόσφαιρα που θα ξεχειλίζει από έντονο beat, όμορφα πρόσωπα, καλή διάθεση και πολλές εκπλήξεις!

bacardi_3.jpg


Ξεκινάμε με το τριήμερο του Αγίου πνεύματος στη Μύκονο, στον απόλυτο προορισμό της διασκέδασης.  
Το Σάββατο απόγευμα, η ομάδα του Bacardi θα σας περιμένει στον Πάνορμο να σας μυήσει στα μυστικά του Bacardi RUMIX σε ένα warm-up γεμάτο εμπειρίες που θα φτάσει στην κορύφωσή του στο Semeli the bar στη Χώρα, το ίδιο βράδυ. Η διασκέδαση συνεχίζεται και την επόμενη μέρα, με το Bacardi RUMIX να μας υποδέχεται στο Kalua στην Παράγκα, ενώ το ίδιο βράδυ θα χορέψουμε μέχρι το πρωί στο Dome Club στα Ματογιάννια.

Όσο για τους followers του Bacardi στα Social Media, σας προτείνουμε να μπείτε στη σελίδα του στο Facebook και να πάρετε μέρος στο μεγάλο διαγωνισμό, όπου το Bacardi θα στείλει στην Μύκονο 2 τυχερούς με την παρέα τους. Μπείτε λοιπόν online με hashtag #BacardiRUMIX, ενημερωθείτε για τα events και κερδίστε!
 
Bacardi RUMIX στη Μύκονο. Ίσως αυτό είναι ένα τριήμερο που δεν θα 'πρεπε να χάσει κανείς...