Με χρυσούς χορηγούς το ανθρακούχο φυσικό μεταλλικό νερό S.Pellegrino και το φυσικό μεταλλικό νερό Acqua Panna


Με χρυσούς χορηγούς το ανθρακούχο φυσικό μεταλλικό νερό S.Pellegrino και το φυσικό μεταλλικό νερό Acqua Panna

 

Τη Δευτέρα 11 Απριλίου πραγματοποιήθηκαν, για πρώτη χρονιά, τα TastyAwards του περιοδικού TastyGuide, τα βραβεία ανάδειξης των αγαπημένων εστιατορίων του κοινού. Από μία τέτοια βραδιά, που τιμά & βραβεύει το fine dining και υποστηρίζει την ελληνική γαστρονομία, δε θα μπορούσαν να λείπουν το ελαφρώς Ανθρακούχο Φυσικό Μεταλλικό Νερό S.Pellegrino και το Φυσικό Μεταλλικό Νερό Acqua Panna. Τα διάσημα και αγαπημένα Ιταλικά νερά, που αποτελούν την πρόταση της Παγκόσμιας Ένωσης Οινοχόων (ASI) ήταν Χρυσός Χορηγών των φετινών Tasty Awards, χαρίζοντας στην εκδήλωση ιταλική φινέτσα.

 

 

 

Φίλοι και παράγοντες του finedining βρέθηκαν στη γιορτή της γαστρονομικής Αθήνας, εγκαινιάζοντας ένα νέο θεσμό που μας ταξιδεύει σε μοναδικά γαστρονομικά μονοπάτια.

 

 

 

Η αγάπη για το fine dining είναι κοινή τόσο για τους φίλους του S.Pellegrino και Acqua Panna όσο και για τους αναγνώστες που επέλεξαν τα αγαπημένα τους εστιατόρια στο πλαίσιο των Tasty Awards. Οι απανταχού foodlovers είχαν την ευκαιρία να ψηφίσουν, μέσω της ηλεκτρονικής πλατφόρμας του TastyGuide και να αναδείξουν τα αγαπημένα τους εστιατόρια. Οι κατηγορίες ήταν πολλές και η επιλογή δύσκολη, καθώς ο χώρος της εστίασης και της γαστρονομίας στην Ελλάδα γίνεται ολοένα και πιο δημιουργικός, εξελίσσεται συνεχώς και τοποθετείται, με δυναμικό τρόπο, στο χάρτη της παγκόσμιας γεύσης.

 

 

8-PHOTO 1.jpg

 

 

Οι ψηφοφόροι είχαν τη δυνατότητα να επιλέξουν το αγαπημένο τους εστιατόριο σε διάφορες κατηγορίες, όπως High-EndCuisine, το εστιατόριο που έχει κερδίσει τη θέση HostwiththeMost, αυτό που έρχεται πρώτο στο μυαλό του κοινού σαν ComfortZoneεπιλογή αλλά και το αγαπημένο EuropeanCuisine ή Jap & Asian. Βέβαια, από έναν τέτοιο διαγωνισμό εστιατορίων δε θα μπορούσε να λείπει η κατηγορία Fish & Seafood. Επιπλέον, βραβείο παρέλαβε και το δημοφιλέστερο εστιατόριο, το οποίο κατέκτησε τις καρδιές του κοινού τη χρονιά που μας πέρασε.

 

 

 

Στη γιορτή αυτή της γεύσης, το  S.Pellegrino έκρυβε μία έκπληξη στους φίλους του, παρουσιάζοντας τη νέα σειρά των premium αναψυκτικών του, σε μοναδικές γεύσεις Πορτοκάλι, Λεμόνι και Σαγκουίνι τα οποία οι παρευρισκόμενοι είχαν την ευκαιρία να γευτούν πρώτοι! Η μοναδική γεύση των Ιταλικών εσπεριδοειδών και τα έντονα αρώματα των φυσικών χυμών τους, σε συνδυασμό με τον premium σχεδιασμό τους και το φύλλο αλουμινίου που καλύπτει το στόμιο για μεγαλύτερη υγιεινή, κέρδισαν τις εντυπώσεις.

 

 

Ο CountryBusinessManager, Nestlé WatersHellas, Δημήτρης Χανιόγλου δήλωσε: «Συνεχίζουμε να στηρίζουμε την ελληνική γαστρονομία, η οποία εξελίσσεται δυναμικά και ξεπερνάει, με τη δημιουργικότητα και το πάθος των ανθρώπων της, τα σύνορα της Ελλάδας. Τα μοναδικά S.Pellegrino και AcquaPanna, που αποτελούν την επιλογή των κορυφαίων εστιατορίων στον κόσμο, δίνουν για μία ακόμη φορά το παρών σε αξιόλογες πρωτοβουλίες που ενισχύουν την κουλτούρα του dinedining».