165 διεθνείς φοιτητικές ομάδες θα πάρουν μέρος στην απόλυτη ταξιδιωτική εμπειρία, μιας και ετοιμάζονται να γυρίσουν την Ευρώπη μέσα σε μία εβδομάδα έχοντας κουτάκια Red Bull ως το μοναδικό μέσο συναλλαγής


165 διεθνείς φοιτητικές ομάδες θα πάρουν μέρος στην απόλυτη ταξιδιωτική εμπειρία, μιας και ετοιμάζονται να γυρίσουν την Ευρώπη μέσα σε μία εβδομάδα έχοντας κουτάκια RedBull ως το μοναδικό μέσο συναλλαγής

 

Έφτασε η ώρα που φοιτητικές ομάδες από όλο τον κόσμο ετοιμάζουν βαλίτσα με σκοπό να ζήσουν μια απίθανη περιπέτεια που συνοψίζεται ως εξής: Red Bull Can You Make It. Ένα ταξίδι για μία εβδομάδα στην Ευρώπη με τελικό προορισμό το Παρίσι, ανταλλάσσοντας κουτάκια Red Bull ως μοναδικό μέσο συναλλαγής. Την χώρα μας σε αυτή τη μοναδική πρόκληση θα εκπροσωπήσουν, οι “The Dream Team” από το Εθνικό Μετσόβειο Πολυτεχνείο και οι “React” από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, που επιλέχθηκαν ανάμεσα σε 45 ελληνικές φοιτητικές ομάδες.

 

Αμφότερες οι δύο ομάδες έκαναν τον δικό τους «χαμό» στη διαδικασία της ψηφοφορίας μέσω των social media και έτσι από σήμερα προετοιμάζονται να ζήσουν την εμπειρία της ζωής τους. Από εδώ και στο εξής, λοιπόν, ο Γιώργος, ο Κυριάκος και ο Ρωμανός ως “The Dream Team” (2.623 ψήφοι), όπως και o Φίλιππος, ο Γιώργος και ο Γιάννης, δηλαδή οι “React”  (3.778 ψήφοι) θα μοιράζονται τα νέα τους, τα πάντα για την προετοιμασία τους αλλά και όσα ζήσουν από τις 12-19/4 στο www.redbullcanyoumakeit.com. Ακολούθησε τις 2 ομάδες και δες με ποιον τρόπο θα επιστρατεύσουν την εξυπνάδα, τη στρατηγική, τη φαντασία και τη γοητεία προκειμένου να πετύχουν τον στόχο τους. 

 

Πιο συγκεκριμένα, οι 165 ομάδες που επιλέχθηκαν, θα αναχωρήσουν στις 12 Απριλίου, από το ένα από τα πέντε Σημεία Εκκίνησης στην Ευρώπη: Βαρκελώνη, Φλωρεντία, Βερολίνο, Εδιμβούργο ή Πράγα. Η κάθε ομάδα θα παραδώσει τα μετρητά, τις κάρτες και τα κινητά της και θα έχει μια εβδομάδα για να φτάσει στον τελικό προορισμό, το Παρίσι, ανταλλάσσοντας RedBullκουτάκια για καθετί που θα χρειαστεί κατά τη διάρκεια του ταξιδιού, από φαγητό, διαμονή και μεταφορά στην επόμενη στάση, μέχρι οτιδήποτε άλλο μπορεί να περιλαμβάνει μια περιπέτεια σαν και αυτή. Η βαθμολογία βασίζεται στα Check points απ’ όπου θα καταφέρουν να περάσουν, στη «Λίστα της Περιπέτειας» με προκλήσεις για το σώμα και το πνεύμα και στον αριθμό των followers σου μέσα από τα social media.