Η νέα τάση στη μεγαλύτερη πόλη του Oregon είναι λίγο περίεργη...


Η νέα τάση στη μεγαλύτερη πόλη του Oregon είναι λίγο περίεργη...


Πως θα σας φαινόταν αν εκεί που περπατάγατε αμέριμνοι στο δρόμο βλέπατε δονητές να κρέμονται πάνω από τα κεφάλια σας; Αυτό ακριβώς είναι που συμβαίνει τον τελευταίο καιρό στους κατοίκους του Portland, μιας και λαστιχένιοι φαλλοί φαίνεται να εμφανίζονται από το πουθενά!

Κανείς δε ξέρει πως ξεκίνησε η μόδα (;) όμως το γεγονός παραμένει πως εκατοντάδες δονητές, δεμένοι ανά δυο με σπάγγο, κρέμονται από τα καλώδια του ηλεκτρικού ρεύματος σε ολόκληρη την έκταση της πόλης. Αυτό συμβαίνει εδώ και βδομάδες όμως τις τελευταίες μέρες το φαινόμενο είναι όλο και πιο έντονο. Τόσο έντονο που αναγκάστηκε ο εκπρόσωπος της αντίστοιχης εταιρείας ηλεκτρικού ρεύματος να δηλώσει πως δεν αποτελούν κίνδυνο για πυρκαγιές και διακοπές στη παροχή του ρεύματος!

Η σύγχρονη τάση έχει μάλιστα αναγκάσει το τουϊτερικό σύμπαν να δημιουργήσει και το αντίστοιχο hashtag, με το #keepPortlandweird να εμφανίζει ουκ ολίγες τέτοιες φωτογραφίες στη δημοφιλή κοινωνική πλατφόρμα. Όσο για τις αντιδράσεις του κοινού, αυτές ποικίλουν: άλλοι στέκουν αμήχανοι, άλλοι κοκκινίζουν, άλλοι γελούν και οι περισσότεροι τραβούν φωτογραφίες.

Το πιο πιθανό είναι πως δε θα μάθουμε ποτέ πως και γιατί ξεκίνησε αυτή η ιδέα όμως ένα είναι σίγουρο: το Portland μοιάζει να είναι ένα διασκεδαστικό και σίγουρα απρόβλεπτο μέρος για να ζεις. Λέτε αυτή η ιδιαιτερότητα να προσελκήσει και τον αντίστοιχο τουρισμό, με ανθρώπους να κάνουν ταξίδι μέχρι την πολιτεία του Oregon για να θαυμάσουν τα ολίγον τι περίεργα "αξιοθέατα";

h433F18EA.jpg

 

CIimwflVEAEUIyj.jpg