Πάρε μια Trident Senses για να διεκδικήσεις τις πιθανότητες σου


Πάρε μια Trident Senses για να διεκδικήσεις τις πιθανότητες σου

Η τσίχλα που σας γλυκαίνει καθημερινά, η Trident Senses, αποφάσισε να στείλει έναν υπερτυχερό Διακοπές για Πάντα με 90.000€, αλλά και να μοιράσει σε 20 ακόμα τυχερούς το ποσό των 3.000€ για Διακοπές για Φέτος. Υπάρχει όμως ένα εμπόδιο στο δρόμο όλων των επίδοξων νικητών και αυτός δεν είναι άλλος από τον μέγιστο χάκερ, τον σφετεριστή των Διακοπών, τον Τηλέμαχο Νικολάου!

Ο περιβόητος χαρακτήρας του διαδικτύου δεν θέλει να παίξει στα ίσια στον διαγωνισμό και για αυτό αποφάσισε να χακάρει την τηλεοπτική και ραδιοφωνική διαφήμιση της Trident Senses. Ο αδίστακτος Τηλέμαχος δεν ντράπηκε καν να δηλώσει ότι  δε θα διστάσει μπροστά σε τίποτα, προκειμένου να είναι αυτός ο νικητής του μεγάλου επάθλου των 90.000€.

Το θράσος του μάλιστα έφτασε μέχρι να προειδοποιήσει τους υπόλοιπους συμμετέχοντες να σταματήσουν να αγοράζουν πακέτα, καθώς δεν έχει νόημα. Θέλει βλέπετε να τα μαζέψει όλα ο ίδιος, εξαφανίζοντας τον ανταγωνισμό! Λεπτομέρειες για το πως και τι ακριβώς έκανε ο Τηλέμαχος Νικολάου ώστε να χακάρει το διαφημιστικό δεν έχουν γίνει γνωστές, όμως η Trident Greece διαβεβαιώνει ότι ο διαγωνισμός παραμένει αδιάβλητος και ότι θα αποκαλυφθούν οι πομπές του σκανδαλιάρη Τηλέμαχου.

Όπως άλλωστε δήλωσε η Δέσποινα Γιαννιώτη, Senior Brand Manager της Trident, «Όταν ανακοινώσαμε την ενέργειά μας, περιμέναμε πως κάποιοι θα έφταναν στα άκρα για να κερδίσουν Διακοπές για Πάντα. Η επινοητικότητα του Τηλέμαχου και το πάθος του για τις Trident Senses μάς τιμά, αλλά σε καμία περίπτωση δε μπορεί να διαβάλλει το αποτέλεσμα της κλήρωσης». Για αυτό και μας διαβεβαιώνει ότι ο κάθε ένας από εμάς έχει τις ίδιες πιθανότητες να κερδίσει το μεγάλο βραβείο του Διακοπές για Πάντα, αρκεί να καταχωρεί τους μοναδικούς κωδικούς που υπάρχουν σε κάθε πακέτο Trident Senses στο www.diakopesgiapanta.com.

Για αυτό αν θέλεις να είσαι εσύ αυτός που θα διεκδικήσει την ευκαιρία να κάνεις Διακοπές Για Πάντα, με το βραβείο των 90.000€, ή να κάνεις Διακοπές Για Φέτος με το ποσό των 3.000€, δεν έχεις παρά να επισκεφθείς το site του διαγωνισμού και να καταχωρείς τους κωδικούς  που βρίσκονται στα πακέτα Trident Senses.