Και όμως είναι πραγματικότητα



Και όμως είναι πραγματικότητα




Εσείς τι θα κάνατε εάν ανοίγατε τη συσκευασία της Monopoly που μόλις είχατε αγοράσει και μέσα βρίσκατε πραγματικά λεφτά; Και όμως, 80 τυχεροί θα νιώσουν αυτό το συναίσθημα, λόγω της επετείου των 80 χρόνων από τη παρθενική κυκλοφορία του διάσημου επιτραπέζιου παιχνιδιού στη Γαλλία.

Έτσι ένας υπερτυχερός θα αγοράσει την Monopoly και θα βρει μέσα στη συσκευασία, όλα τα χαρτονομίσματα να έχουν αλλαχθεί με πραγματικά χρήματα. Συνολικά ο τυχερός θα βρει μέσα στο κουτί του αγαπημένου παιχνιδιού 20.580 ευρώ, ενώ άλλοι 10 τυχεροί θα βρουν στη συσκευασία 300 ευρώ και 69 ακόμα αγοραστές από 150 ευρώ.

Ερωτηθείσα για τη πρωτοβουλία, η Φλόρενς Γκεγιάρντ, μάνατζερ της Hasbro στη Γαλλία δήλωσε: «Θέλαμε να κάνουμε κάτι ξεχωριστό για την επέτειο. Όταν ρωτήσαμε τους Γάλλους καταναλωτές, μας είπαν πως θα ήθελαν να βρουν πραγματικά χρήματα στη συσκευασία της Monopoly».

Υπήρξε βέβαια αρχικά ένα πρόβλημα, μιας και οι συσκευασίες με τα αληθινά χρήματα ήταν λίγο πιο ογκώδεις, βάζοντας ενδεχομένως τον υποψήφιο αγοραστή σε υποψίες ώστε να αγοράσει το συγκεκριμένο κουτί. Τελικά όμως το πρόβλημα ξεπεράστηκε και τα 80 κουτιά με τα χρήματα σφραγίστηκαν και ετοιμάζονται να ριχθούν στην αγορά.

Αν ταξιδέψετε λοιπόν μέχρι τη Γαλλία το προσεχές διάστημα, αγοράστε μια Monopoly για καλό και για κακό. Δε ξέρετε ποτέ!