Γνωστή εταιρία μπύρας το έκανε πραγματικότητα


Γνωστή εταιρία μπύρας το έκανε πραγματικότητα

 

Πως θα ήταν αν υπήρχε μια πίστα του θρυλικού παιχνιδιού Pac-Man σε ανθρωπίνων διαστάσεων μέγεθος; Στο παρακάτω διαφημιστικό αυτή η τρελή ιδέα βρίσκει πάντως εφαρμογή, πηγαίνοντας την κάποτε ιδέα του γνωστού φαρσέρ Rémi Gaillard στο επόμενο επίπεδο.

Τα διαφημιστικά της συγκεκριμένης μάρκας μπύρας φημίζονται για το concept που θέλει ένα καθημερινό άνθρωπο να βιώνει μια εξωπραγματική εμπειρία, πίνοντας τα προϊόντα της. Αυτά τα επετειακά διαφημιστικά που προβάλονται κάθε χρόνο στους αγώνες του Super Bowl φαίνεται πως ήρθαν για να μείνουν.

Έτσι φέτος βλέπουμε ένα πελάτη να ρίχνει ένα τεράστιο κέρμα σε μια εσοχή, ανοίγοντας τις πύλες που τον οδηγούν σε ένα τεράστιο λαβύρινθο. Αυτός όμως δεν είναι άλλο από μια πίστα του Pac-Man, κομπλέ με φαντάσματα που τον κηνυγούν, τελείες που αντιστρέφουν τους ρόλους και το bonus φρουτάκι του παιχνιδιού.

Δείτε παρακάτω το εν λόγω σποτ αλλά και το περσινό διαφημιστικό που πήγαινε ένα άλλο πελάτη μια τρελή βόλτα στη πόλη και τον έφερνε τελικά αντιμέτωπο σε ένα αγώνα πινγκ πονγκ με τον Αρνολτν Σβαρτσενέγκερ!

 

{youtube}g9A1NowrnGI{/youtube}

 

 


{youtube}LA6SO3-cyYU{/youtube}