Το πρώτο έτος είναι το πιλοτικό. Δοκιμάζεις διαρκώς, τσεκάρεις πράγματα και στο τέλος του γίνεσαι φοιτήτρια


 

Το πρώτο έτος είναι το πιλοτικό. Δοκιμάζεις διαρκώς, τσεκάρεις πράγματα και στο τέλος του γίνεσαι φοιτήτρια

 

Span style="line-height: 1.6em;">Κανονικά την μέρα που πηγαίνει ο εκάστοτε φοιτητής για να εγγραφεί στην σχολή του, τα διάφορα κομματόσκυλα που μοιράζουν σωρηδόν φακέλους και σημειώσεις με τα λογότυπα τους θα έπρεπε να έχουν και μία check list με πράγματα που προτείνουν ανεπιφύλακτα στους νεοσύλλεκτους να δοκιμάσουν κατά την ακαδημαϊκή τους πορεία σε αυτά τα 4- εδώ γελάνε- χρόνια.

 

Το Πανεπιστήμιο περιλαμβάνει μια σειρά από πρέπει. Όχι μόνο αυτά που αφορούν τα εντός της αίθουσας, αλλά κυρίως αυτά που σχετίζονται με τα εκτός. Όλα εκείνα δηλαδή που θα εμφανιστούν στον δρόμο σου μόνο και μόνο επειδή είσαι εκεί εκείνη τη στιγμή. Εμείς στα λέμε από πριν- εντάξει όχι και τόσο πριν, αλλά κάθε φοιτητής χρειάζεται ένα αρχικό δίμηνο για να μπει στη φάση to know us better- για να τα κάνεις και μετά αν θες να μας ευγνωμονείς θα σου στείλουμε την διεύθυνση μας να μας φέρεις γλυκά.

 

1.Πες ναι σε όποιον/όποια σου προτείνει καφέ. Ποτέ δεν ξέρεις με ποιους θα κολλήσεις, ποιοι θα είναι στο «ναι μεν, αλλά» και ποιοι στο «απαπα». Άσε που αυτοί που απορρίπτεις τώρα είναι αυτοί που θα δεις αλλιώς από το 3ο-4ο έτος.

 

 

Διάβασε τα υπόλοιπα 11 με ένα κλικ στο y-olo.gr.