«Δηλαδή υπάρχει κόσμος που μπαίνει και βλέπει αυτό το πράγμα;»


 

«Δηλαδή υπάρχει κόσμος που μπαίνει και βλέπει αυτό το πράγμα;»

 

Το βιντεοκλίπ της Nicki Minaj για το "Anaconda" έσπασε κάθε ρεκόρ καταφέρνοντας μέσα σε 24 μόλις ώρες να φτάσει τα 266 εκατομμύρια views. Από τότε φυσικά δεν έχει σταματήσει να συζητιέται ενώ τα «κόλπα» της Nicki στο εν λόγω βίντεο έγιναν μόδα αφού σε λίγο για να γυρίσεις βιντεοκλίπ θα είναι υποχρεωτικό να βάλεις και λίγο twerking μέσα. 

 

Πως έχουν πάρει όμως οι ηλικιωμένοι άνθρωποι την κυκλοφορία ενός τέτοιου βιντεοκλίπ; Γνωρίζουν την τραγουδίστρια; Έχουν δει το βίντεο; Κι αν όχι ποια είναι η πρώτη τους αντίδραση όταν το βλέπουν; Oι Fine Brothers, το δίδυμο που είχε στο παρελθόν φτιάξει το React series, μάζεψε μερικούς ηλικιωμένους με σκοπό να καταγράψει στην κάμερα τα πρώτα τους σχόλια όταν βλέπουν την Nicki να χορεύει ημίγυμνη τραγουδώντας το Anaconda. 

 

 

Οι αντιδράσεις τους ποικίλλουν ανάμεσα στο γέλιο, το σοκ, την απορία και την αποδοκιμασία. Μέχρι εδώ ωραία και αναμενόμενα. Η μεγάλη πλάκα όμως αρχίζει όταν τους εξηγούν ότι  η Nicki λέγοντα "Anaconda" δεν εννοεί το φίδι αλλά κάτι τελείως διαφορετικό...

 

{youtube}zx-WoMdBfV8{/youtube}