Διάσημοι ηθοποιοί σε ταινίες τσέπης...


 

Διάσημοι ηθοποιοί σε ταινίες τσέπης...

 

1. Jude Law – Connection

 

{youtube}87B1tz3KdOg{/youtube}  

 

Το Connection είναι ένα σύντομο film που δημιουργήθηκε με τη συνεργασία του Young Vic Theatre, της Guardian και του Belarus Free Theatre, και πρωταγωνιστής του είναι ο Jude Law κι ο Λευκορώσος Nikolai Khalezin. Ο Jude Law υποδύεται τον εαυτό του, έναν ηθοποιό, που γνωρίζει στο αεροδρόμιο τον Nikolai, ο οποίος δουλεύει στο θέατρο, και αρχίζουν να συνομιλούν παρόλο που μιλάνε διαφορετικές γλώσσες. Οι ζωές τους είναι εντελώς διαφορετικές, όμως κάποια στιγμή λαμβάνουν και οι δύο από ένα τηλεφώνημα που τους αλλάζει τα σχέδια και τους δίνει ένα κοινό στοιχείο, που τους δένει, τονίζοντας όμως παράλληλα τις τεράστιες διαφορές τους.

 

2. Bryan Cranston – Writer’s Block

 

{youtube}igdeJ3T_f40{/youtube}  

 

Όταν ο τυφώνας Sandy διέκοψε τα γυρίσματα της ταινίας Cold Comes The Night, ο Cranston προφανώς ένιωθε τόσο δημιουργικός που θα έσκαγε αν έπρεπε να περιμένει άπραγος μέχρι να ξαναξεκινήσουν τα γυρίσματα. Έτσι, ζήτησε από τους βοηθούς της παραγωγής να γράψουν σενάρια για ταινίες μικρού μήκους και όποια θεωρούσε καλύτερη θα γυριζόταν με τον ίδιο ως πρωταγωνιστή. Η επιλογή του, λοιπόν, ήταν το Writer’s Block, το οποίο γυρίστηκε μέσα σε 3 ώρες απ’ την ανακήρυξη του ως νικητήριο σενάριο. Ο Cranston υποδύεται έναν συγγραφέα τον οποίο στοιχειώνει ένα βίαιο γεγονός στο παρελθόν του και μια ξανθιά γυναικεία φιγούρα. Η ταινία σηκώνει την προσωπική ερμηνεία του θεατή, ενώ το γεγονός ότι είναι ασπρόμαυρη προσθέτει στο “στοιχειωμένο” εφέ.

 

3. David Cross – Meltdown

 

{vimeo}23464277{/vimeo}

 

Ο Tobias Bluth (βλ. David Cross) υποδύεται ένα σάντουιτς που μιλάει. Και δεν είναι ένα απλό σάντουιτς με ιδιαίτερα ταλέντα. Στο ψυγείο στο οποίο κατοικεί μεγαλώνει ένα κακόβουλο κομμάτι πάγου που καταπίνει και “σκοτώνει” σιγά σιγά τα πάντα, ξεκινώντας απ’ το πορτοκάλι. Όσο ο πάγος τους σκοτώνει έναν έναν, το σάντουιτς και τα υπόλοιπα κατεψυγμένα προσπαθούν να βρουν μια λύση και να ξεφύγουν. Μια απολαυστική, διασκεδαστική μίνι-ταινία καταστροφής, που μπορείς να δεις και τώρα, μιας και κρατάει μόλις 6 λεπτά.

 

4. Michael Cera – Gregory Go Boom

 

{youtube}LE8kTPtLftI{/youtube}  

 

Βλέπεις Michael Cera, ξέρεις ότι περιμένεις κάτι σε χιψτεριά ή τέλος πάντων κάτι άβολο. Παρ’ όλα αυτά πολλοί μιλάνε για την καλύτερη ερμηνεία του Cera μέχρι τώρα. Το συγκεκριμένο short έχει κερδίσει βραβείο στο Sundance, όμως δεν βρήκε κοινή αποδοχή, μιας και αρκετοί το βρήκαν απλά κακόψυχο. Ο Cera υποδύεται έναν παραπληγικό που είναι καθηλωμένος σε καροτσάκι και προσπαθεί να βρει την αγάπη μέσω περίεργων τυφλών ραντεβού. Και λέω περίεργα, γιατί δεν ενημερώνει τις κοπέλες με τις οποίες έχει τα ραντεβού για την κατάσταση του και τις αφήνει να το ανακαλύψουν μόνες τους μόλις φτάνουν στο ραντεβού. Αφού γίνεται φασούλα με μια απ’ τις κοπέλες τούτων των ραντεβού, σκάει μύτη ο βίαιος πρώην της και τα πράγματα πάνε απ’ το άβολο-κακό στο κακό-χειρότερο.

 

+1 Bill Murray – A Film About Walking in Slow Motion

 

Oh, Bill Murray, πόσο περισσότερο κουλ μπορείς να γίνεις; Όταν ένας φαν ζήτησε απ’ τον Bill Murray να πρωταγωνιστεί σε μια πολύ σύντομη ταινία αντί να του δώσει αυτόγραφο, αυτός φυσικά είπε ναι. Και γιατί όχι δηλαδή. Είναι μόλις 57 δευτερόλεπτα, και το μόνο που κάνει είναι αυτό που λέει κι ο τίτλος. Ο Bill Murray και λοιποί να περπατάνε σε slow motion. Δικαιολογημένα τα σχεδόν 2 εκ. views.

 

{vimeo}20089652{/vimeo}

 

Πηγή: slag.gr