Πάνω από 30.000 τίτλοι βρίσκονται ήδη τοποθετημένοι στο νέο κατάστημα, τριών επιπέδων που άνοιξε ο ΙΑΝΟS στην Αθήνα, στο γνωστό σημείο της Σταδίου 24.ΕΓΚΑΙΝΙΑ: Παρασκευή 20 & Σάββατο 21 Ιουνίου.


Πάνω από 30.000 τίτλοι βρίσκονται ήδη τοποθετημένοι στο νέο κατάστημα, τριών επιπέδων που άνοιξε ο ΙΑΝΟS στην Αθήνα, στο γνωστό σημείο της Σταδίου 24.
Ένα κατάστημα αφιερωμένο αποκλειστικά στη ΜΟΥΣΙΚΗ, για μυημένους μουσικόφιλους αλλά και για νέους εξερευνητές του απέραντου αυτού κόσμου! Με το σύνολο της ελληνικής και ξένης δισκογραφίας, βινύλια, συλλεκτικές εκδόσεις, μουσικά βιβλία, DVD και όλα τα απαραίτητα μουσικά gadgets.
Επισκεφθείτε τον Μουσικό ΙΑΝΟ, ενημερωθείτε για όλες τις νέες κυκλοφορίες της ελληνικής και διεθνούς μουσικής σκηνής, από το έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό του μουσικού ΙΑΝΟΥ. Αναζητήστε σπάνιες κυκλοφορίες, επιλέξτε βινύλια  από την μεγάλη δισκοθήκη του υπογείου μας και αποκτήστε πρώτοι συλλεκτικά αντίγραφα από την δισκογραφία των σημαντικότερων Ελλήνων και ξένων καλλιτεχνών!

Η ΜΟΥΣΙΚΗ ΓΙΟΡΤΑΖΕΙ ΣΤΟΝ ΙΑΝΟ!

Μια μεγάλη γιορτή της μουσικής στήνεται στον ΙΑΝΟ, με ζωντανές αναμεταδόσεις από ραδιοφωνικούς σταθμούς, υπαίθριες συναυλίες, μια πρωτότυπη έκθεση ζωγραφικής "45 στροφών", ευχάριστες και αναπάντεχες επισκέψεις και πολλά δώρα για όλους!

Για δύο μέρες, την Παρασκευή 20/6 και το Σάββατο 21/6 ο ΙANOS εγκαινιάζει το νέο του κατάστημα με μια ατέλειωτη λαμπερή μουσική γιορτή! 

Την Παρασκευή 20 Ιουνίου, οι σπουδαιότεροι και αγαπημένοι Έλληνες καλλιτέχνες θα παραβρεθούν στον ΙΑΝΟ για να γιορτάσουν μαζί μας τα εγκαίνια του μεγαλύτερου δισκοπωλείου της Αθήνας.
Μοναδικοί καλλιτέχνες, αγαπημένα συγκροτήματα, ανερχόμενοι και ταλαντούχοι τραγουδιστές, εναλλακτικές μπάντες θα υπογράψουν CD, θα μας αφιερώσουν το αγαπημένο τους τραγούδι και θα συνομιλήσουν με τους παραγωγούς των ραδιοφώνων που θα εκπέμπουν ζωντανά από το νέο μουσικό στέκι της Αθήνας.

Το Σάββατο 21/6 η γιορτή συνεχίζεται στο Υπαίθριο live stage του ΙΑΝΟΥ συμμετέχοντας στην Ευρωπαϊκή Γιορτή της Μουσικής, με ένα ολοήμερο non-stop live party στη Σταδίου και νέους καλλιτέχνες!
 
ΔΩΡΑ-ΕΚΠΛΗΞΕΙΣ-ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Ειδικά για τις ημέρες των εγκαινίων θα υπάρχει έκπτωση 20% σε όλα τα προϊόντα του ΜΟΥΣΙΚΟΥ ΙΑΝΟΥ, ενώ κάθε μισή ώρα, θα κληρώνονται δώρα για όλους τους πελάτες του ΙΑΝΟΥ, βάσει του αύξοντα αριθμού της απόδειξης.
 
ΖΩΓΡΑΦΙΚΗ ΠΟΥ "ΓΥΡΙΖΕΙ" ΣΤΙΣ 45 ΣΤΡΟΦΕΣ
 
Η ΙΑΝΟS Αίθουσα Τέχνης, συμμετέχει στην γιορτή του Μουσικού ΙΑΝΟΥ με την διοργάνωση μιας πρωτότυπης εικαστικής έκθεσης  που συνδυάζει τη μουσική με τις εικαστικές τέχνες.
 
Είκοσι αγαπημένοι ζωγράφοι δημιουργούν εικαστικά έργα με τη μορφή εξωφύλλων δίσκων βινυλίου 45 στροφών με θέμα αγαπημένους δίσκους τους, αποκλειστικά για τον ΜΟΥΣΙΚΟ ΙΑΝΟ.
 
Καλλιτεχνική διεύθυνση: Μικρή Άρκτος | Επιμέλεια: Ίρις Κρητικού
 
Μείνετε συντονισμένοι στο IANOS.GR και ενημερωθείτε για το αναλυτικό πρόγραμμα των εγκαινίων!
Σταδίου 24, τηλ. 210 3217917, Email: Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.