το 3ο Φεστιβάλ Χρωμάτων, μια πανήγυρις  χρώματος και μουσικής με συναυλίες, εικαστικές παρεμβάσεις, στριιτ αρτ,τσίρκο, χρωματοπόλεμο και τρελές εκπλήξεις!


Δημόσιο Σήμα (Λεωνίδου και Πλαταιών)
Πλατεία Αυδή & πέριξ
Ώρα έναρξης 12:00 (αυστηρά!)

To Σάββατο 14 και την Κυριακή 15 Ιουνίου θα λάβει χώρα στο Μεταξουργείο το 3ο Φεστιβάλ Χρωμάτων, μια πανήγυρις χρώματος και μουσικής με συναυλίες, εικαστικές παρεμβάσεις, στριιτ αρτ,τσίρκο, χρωματοπόλεμο και τρελές εκπλήξεις!

Είναι μια απόπειρα των ανθρώπων που δρουν, ζουν και δημιουργούν σε αυτή τη γειτονιά του κέντρου της Αθήνας να συμπυκνώσουν την καθημερινή δημιουργία σε μια πανδαισία χρώματος, σαν αυτή του Μεταξουργείου. Ανθρωποι κάθε χρώματος σε μια μικρή γειτονιά του κέντρου της Αθήνας, ένα ζωντανό κολάζ που ανασαίνει.

Από τις 2 το μεσημέρι στο Δημόσιο Σήμα (Λεωνίδου και Πλαταιών) θα ξεκινήσουν εργαστήρια κατασκευής επίπλων εξωτερικού χώρου για να κάνουμε πιο λειτουργικό το δημόσιο χώρο και εικαστικές παρεμβάσεις που θα απλωθούν στους γύρω δρόμους. Επιπλέον μικρές επισκευές θα πραγματοποιηθούν σε όσα έχουν φτιαχτεί έως τώρα στο ΔΣ δημιουργικές ομάδες θα δρουν σε ανύποπτες γωνιές του Μεταξουργείου.

Το όλο εγχείρημα είναι μία αυτό-οργανωμένη προσπάθεια που στηρίζεται στην προσωπική ενέργεια των ανθρώπων που το διοργανώνουν, στην γειτονιά και φυσικά σε όσους από εσάς θέλουν να βοηθήσουν. Κάθε βοήθεια και ειδικά κατά τις ημέρες του φεστιβάλ είναι παραπάνω από ευπρόσδεκτη!

*Το Φεστιβάλ Χρωμάτων Μεταξουργείου ΔΕΝ στηρίζει χρηματικές συναλλαγές.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------
κάποιες διευκρινήσεις / MANUAL χρήσης:

το φεστιβάλ γίνεται σε ανοιχτούς χώρους του Κεραμεικού -Μεταξουργείου χωρίς είσοδο ή κάποιο εισητήριο.

Απλά έρχεσαι και παρακολουθείς ή συμμετέχεις στα δρώμενα χωρίς κάποια ενημέρωση /κράτηση.

Τα χρώματα στο χρωματοπόλεμο της κυριακής θα μοιραστούν δωρεάν, δεν χρειάζεται να φέρεις κάτι παρά μόνο καλή διάθεση.

Λερώνει, θα λερωθείς, δεν είναι φεστιβάλ καθαριότητας, καποια χρώματα σε κάποια ρούχα ίσως μείνουν να σου θυμίζουν πόσο ξέγνοιαστα πέρασες.

Για πληροφορίες και συμμετοχές:

Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
https://www.facebook.com/colorsfestivalmetaxourgeio