Περίπου ένα χρόνο πριν, περιμένοντας - άδικα - την καταστροφή του κόσμου, σας ανακοινώναμε τα εγκαίνια του επίσημου καταστήματος μας στο Χαλάνδρι.


Περίπου ένα χρόνο πριν, περιμένοντας - άδικα - την καταστροφή του κόσμου, σας ανακοινώναμε τα εγκαίνια του επίσημου καταστήματος μας στο Χαλάνδρι. Τα γιορτάσαμε τότε, στις 21/12/12, με τέρμα μουσική, άφθονο ποτό, γέλιο και τρέλα, κάνοντας έναν άλλοτε ήσυχο δρόμο να ακούγεται μέχρι τη Μεσογείων, τραβώντας παρατηρήσεις και μηνύσεις από ίσως όλους τους γείτονες, εκτός από μία κουφή γιαγιά που κάτι πήρε χαμπάρι από τον σεισμό που γινόταν.

Φέτος, λέμε να επαναλάβουμε την "καταστροφή". Καλούμε φίλους και γνωστούς, supporters και fans, να έρθετε με την πιο κεφάτη διάθεση να γιορτάσουμε μαζί, να πιούμε πολύ και να γελάσουμε μέχρι τελικής πτώσης.

Στις 21 Δεκεμβρίου, ακούγεται ότι θα έρθει για άλλη μία φορά το τέλος του κόσμου. Ηρώων πολυτεχνείου 10, στο Χαλάνδρι (δίπλα στη στάση "Χολαργός" του μετρό), κάτω από την χαρακτηριστική μας πινακίδα που θα αναφέρει "Sneak Aces" θα σας περιμένουμε για ένα street party, από τις 5 το απόγευμα και για όσο κρατήσει.

hashtag #21XII

Facebook event: Sneak Aces - Celebrating 1 Year