Το Nineteen Steps είναι ένα ιστορικό μυθιστόρημα, εμπνευσμένο από την πραγματική ιστορία της οικογένειας της νεαρής ηθοποιού


Το πρώτο της βιβλίο θα κυκλοφορήσει η Millie Bobby Brown του Stranger Things μέσα στο 2023, έχοντας μόλις υπογράψει το πρώτο της συμβόλαιο με εκδοτικό οίκο. Η νεαρή ηθοποιός θα κυκλοφορήσει το Nineteen Steps, όπως και θα ονομάζεται το μυθιστόρημα, στις 12 Σεπτεμβρίου.

«Εμπνευσμένο από τη γιαγιάκα μου τη Ruth, το βιβλίο είναι πολύ προσωπικό και μέσα στην καρδιά μου», δήλωσε η Brown. Σύμφωνα με το Hollywood Reporter, η γιαγιά της Brown, Ruth, επέζησε από το Bethnal Green tube disaster, το πλέον πολύνεκρο δυστύχημα που έλαβε χώρα στο Ηνωμένο Βασίλειο κατά τη διάρκεια του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου, όταν 173 πολίτες σκοτώθηκαν στην προσπάθειά τους να εισέλθουν στον σταθμό του υπογείου που χρησιμοποιούνταν τότε ως καταφύγιο.

«Μεγάλωσα ακούγοντας ιστορίες για τον καιρό που εκείνη ζούσε στον πόλεμο. Με τιμά το να κρατώ την ιστορία της ζωντανή», συνέχισε η Brown.

Το μυθιστόρημα χαρακτηρίζεται ως μια «επική ιστορία αγάπης, απώλειας και μυστικών».

«Το Nineteen Steps είναι μια τρυφερή, εμπνευστική ιστορία για τη γυναικεία επιμονή και το πνεύμα του ανθρώπου», δήλωσε η Liz Stein, executive editor στον εκδοτικό οίκο William Morrow.

Το Netflix κυκλοφόρησε πρόσφατα και τις πρώτες εικόνες της νέας ταινίας φαντασίας στην οποία πρωταγωνιστεί η Millie Bobby Brown, το Damsel.

Δείτε σκηνές της από το teaser reel, στο οποίο φαίνονται όλοι οι major τίτλοι της πλατφόρμας που θα κυκλοφορήσουν μέσα στο 2023.