Ήρθε η στιγμή για βιβλιοφιλική βόλτα, για να ανανεώσεις τα αναγνώσματά σου στηρίζοντας τους εγχώριους εκδοτικούς οίκους


Η εξεταστική μπορεί να μαίνεται ακόμα, όμως η ανάγκη για διάβασμα πέρα από τα φοιτητικά συγγράμματα είναι πάντα μεγάλη και από σήμερα έχεις ένα νέο κίνητρο για να ανανεώσεις τα διαβάσματά σου: Το 26ο Παζάρι Βιβλίου διοργανώνεται και το 2023 από τον Σύνδεσμο Εκδοτών Βιβλίου (Σ.ΕΚ.Β.) και την Πανελλήνια Ομοσπονδία Εκδοτών Βιβλιοχαρτοπωλών (Π.Ο.Ε.Β.) υπό την αιγίδα του Δήμου Αθηναίων και με την υποστήριξη του Οργανισμού Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας του Δήμου Αθηναίων (Ο.Π.Α.Ν.Δ.Α.). Έτσι, από την Παρασκευή 27 Ιανουαρίου έως και την Κυριακή 19 Φεβρουαρίου 2023, πραγματοποιείται στην Πλατεία Κλαυθμώνος το μεγαλύτερο και πλέον οργανωμένο Παζάρι Βιβλίου στην πόλη των Αθηνών, με κεντρικό σύνθημα: «Το βιβλίο είναι η δύναμή σου». Και τι καλύτερο από το να περάσεις μια βόλτα με την παρέα, για να χαζέψετε και να αγοράσετε βιβλία σε προσιτές τιμές, συνεχίζοντας μετά σε ένα ζεστό καφέ του κέντρου όπου θα σχολιάσετε τους βιβλιοθησαυρούς που βρήκατε.

Το Παζάρι Βιβλίου είναι η θεσμοθετημένη εκδήλωση που διοργανώνεται εδώ και είκοσι έξι χρόνια, προσφέροντας στο αναγνωστικό κοινό χιλιάδες τίτλους βιβλίων σε πολύ χαμηλές τιμές, που αρχίζουν από μόλις 1 ευρώ. Στο 26ο Παζάρι Βιβλίου 2023, όπως κάθε χρόνο, συμμετέχουν εκδότες από όλη την Ελλάδα (μέλη πρωτοβάθμιων σωματείων), προσφέροντας πάνω από 10.000 τίτλους βιβλίων, σε τιμές, που δεν ξεπερνούν το 30% της αρχικής τους λιανικής τιμής, γεγονός που σημαίνει ότι θα βρεις πολλά από τα βιβλία που είχες τσεκάρει παλιότερα, εκμεταλλευόμενος/-η τις μεγάλες προσφορές τους για να πάρεις ακόμα περισσότερα.

Στην υπαίθρια εγκατάσταση που έχει στηθεί για το παζάρι, θα βρεις μεγάλη ποικιλία τίτλων, όλων των κατηγοριών, αλλά και για όλες τις ηλικίες, πράγμα που θα σε βοηθήσει να πάρεις και δωράκια στους δικούς σου ανθρώπους.

Το 26ο Παζάρι Βιβλίου θα λειτουργεί Καθημερινά, Σάββατα και Κυριακές από τις 09:00 το πρωί έως και τις 21:00 το βράδυ, από 27 Ιανουαρίου έως και 19 Φεβρουαρίου 2023. Μην το χάσεις!

pazari-vivliou-poster