Σε μια νέα ιστορία της JK Rowling. 


Σε μια νέα ιστορία της JK Rowling. 

 

Η συγγραφέας JK Rowling ανέβασε πρόσφατα στην προσωπική της ιστοσελίδα μια καινούργια ιστορία, 1.500 λέξεων, στην οποία ενώνει πάλι την μαγική τριάδα προκειμένου να δώσει στους πιστούς θαυμαστές του Χάρη μια γεύση από το τι κάνουν οι αγαπημένοι τους ήρωες σήμερα. 

 

Σύμφωνα με την εφημερίδα Telegraph, η οποία πρωτοδημοσίευσε το θέμα, το σκηνικό διαδραματίζεται στον τελικό αγώνα του Quidditch World Cup. Εκεί βλέπουμε τον Harry, την Hermione και τον Ron να κάθονται στην θέση των V.I.P. και η παρουσία τους να γίνεται πρωτοσέλιδο στα ταμπλόιντς του κόσμου των Μάγων. H μάγος - δημοσιογράφος Rita Scitter γράφει ότι ο Potter, ετοιμάζεται να γιορτάσει τα 34α γενέθλια του, φοράει πάντα τα γνωστά, στρογγυλά του γυαλιά και έχει ήδη κάποιες γκρίζες τρίχες στο κεφάλι. Επηρεασμένος από το χρόνο φαίνεται και ο Ρον με την κόμη του να αρχίσει να «αραιώνει ελαφρά». Είναι παντρεμένος με την Ερμιόνη η οποία έχει εξασφαλίσει μια «μετεωρική άνοδο» και έχουν δύο παιδιά τους Oύγκο και Ρόουζ. Οι τρεις περιγράφονται ως «η περιβόητη συμμορία των μάγων ... δεν έχουν πλέον τη φρεσκάδα των εφήβων που είχαν όταν ήταν στο απόγειο της καριέρας τους, αλλά παρ 'όλα αυτά εξακολουθούν να είναι αναγνωρίσιμοι. Και φυσικά πιστοί φίλοι. 

 

Φαίνεται ότι η Rowling, λοιπόν, άλλαξε γνώμη από την τελευταία φορά που μίλησε για την διάσημη τριάδα, λέγοντας πως το γεγονός ότι η Hermione και ο Ron κατέληξαν μαζί ήταν ένα λάθος...