Οι τιμές ξεκινούν απο 4.95 €


Για πολλούς το καλοκαίρι είναι συνδεδεμένο με την ανάγνωση ενός ή και περισσότερων καλών βιβλίων. Πολλές φορές θέλουμε να πάρουμε διάφορα βιβλία στις διακοπές μας , αλλά σκεφτόμαστε τον όγκο που θα πιάσουν σε μια μικρή βαλίτσα μας. Οι εκδόσεις Μεταίχμιο, ακολουθώντας την πεπατημένη γνωστών εκδοτικών οίκων του εξωτερικού κυκλοφορεί μια σειρά βιβλίων σε pocket edition σε χαμηλές τιμές. Ορισμένα απο αυτά είναι τα ακόλουθα:

-Σημαδεμένη-Φ.Κ. Καστ, Κριστίν Καστ, "Η δεκαεξάχρονη Ζόι βρίσκεται ξαφνικά σημαδεμένη ως αρχάρια βρικόλακας. Τώρα πρέπει να αρχίσει την εκπαίδευσή της στον Οίκο της Νύχτας"

-Η καρδιά του κτήνους  -Πέτρος Τατσόπουλος, "Μια συναρπαστική περιπέτεια με διαρκείς ανατροπές".

-Για μια χούφτα βινύλια-Χίλντα Παπαδημητρίου, "Ο αστυνόμος Χάρης Νικολόπουλος πλησιάζει τα σαράντα, αλλά ζει ακόμα με τη μαμά του και απασχολείται σε δουλειές ρουτίνας στη ΓΑΔΑ. Και τώρα, για πρώτη φορά του αναθέτουν τη διαλεύκανση μιας ανθρωποκτονίας.Και ο Χάρης θα αναρωτηθεί: «Μα είναι δυνατόν να σκοτώσει κανείς για μια χούφτα βινύλια;".

-Προδομένη- Φ.Κ. Καστ, Κριστίν Καστ, "Η Ζόι έχει αρχίσει να συνηθίζει τη νέα της ζωή ως αρχάρια βρικόλακας. Να όμως που ξαφνικά συμβαίνει κάτι αδιανόητο…"

-Αυτή η γλυκιά αρρώστια-Patricia Highsmith, "Ένα υποβλητικό ψυχολογικό θρίλερ από τη μετρ του σασπένς Πατρίτσια Χάισμιθ."

-Ο έρωτας νοστάλγησε την Κούβα-Pedro Juan Gutierrez, "Ο Γκουτιέρες στο τιμημένο με το βραβείο Alfonso Garcia-Ramos μυθιστόρημά του φιλοτεχνεί δύο υπέροχα αρχετυπικά πορτρέτα γυναικών, της Κουβανής και της Σουηδέζας".

-Κυνηγοί κεφαλών -Jo Nesbο, "Χωρίς Χάρι Χόλε αυτή τη φορά, ο Nesbo μας παραδίδει ένα τουρ ντε φορς δράσης και σασπένς που κόβει την ανάσα και το οποίο μεταφέρθηκε στον κινηματογράφο"

-Σκοτεινή πλευρά-Ian Rankin, "Ο κορυφαίος συγγραφέας αστυνομικού στη Μ. Βρετανία Ίαν Ράνκιν (Ian Rankin), όπου ξεπερνά σε πωλήσεις τον Στίβεν Κινγκ και τον Τζον Γκρίσαμ, μας συστήνει τον νέο επιθεωρητή Μάλκομ Φοξ"

-Τυχαίο θύμα-Arne Dahl, "Ο Άρνε Νταλ, ίσως ο πιο ταλαντούχος απ’ όλους τους σκανδιναβούς συγγραφείς σύμφωνα με τον Πέτρο Μάρκαρη, καταργεί στο βιβλίο αυτό κάθε γνωστό κλισέ με μια πρόζα τόσο ανάγλυφη, που οι αναγνώστες του αστυνομικού δεν έχουν ξαναδιαβάσει".

-Σκοτεινός τόπος-Gillian Flynn, "Η Λίμπι Ντέι ήταν επτά όταν η μητέρα και οι δύο αδελφές της δολοφονήθηκαν στην αποκαλούμενη Σατανιστική Σφαγή του Κίνακι. Εκείνη κατάφερε να διαφύγει και να αναγνωρίσει στο πρόσωπο του δεκαπεντάχρονου αδελφού της τον δολοφόνο. Είκοσι τέσσερα χρόνια αργότερα η δυσλειτουργική Λίμπι, προκειμένου να επιβιώσει, πουλά την ιστορία της. Έτσι αναγκάζεται να ανατρέξει στο παρελθόν, να ξαναζήσει τα γεγονότα από την αρχή, βήμα προς βήμα, μόνο και μόνο για να ανακαλύψει πως τελικά η σωτηρία της απέχει πολύ ακόμη".


 

metaixmio1.jpg



Για περισσότερες πληροφορίες : www.metaixmio.gr/category/318-metaixmio-pocket.aspx