Aν αντέξετε και το διαβάσετε όλο θα έχετε επιτελέσει έναν άθλο. Σε οποιαδήποτε άλλη περίπτωση αφήστε το στη βιβλιοθήκη σας ή χρησιμοποιείστε το για… σουπλά.


Οι Εκδόσεις ΚΨΜ παρουσιάζουν στo Floral το νέο βιβλίο του Στέλιου Κανάκη «Η Αγρία Γραφή».
Θα μιλήσουν ο συγγραφέας Δημήτρης Κασόλας και ο Βαγγέλης Καφετζόπουλος Νευρολόγος –Ψυχίατρος Διευθυντής Εφαρμογών ΟΚΑΝΑ.  Διαβάζει η ηθοποιός Μαίρη Βιδάλη.
Την εκδήλωση θα συντονίσει η δημοσιογράφος της Ελευθεροτυπίας Ελένη Δελβινιώτη.

Λίγα λόγια για το βιβλίο
Μετά το πρώτο βιβλίο του Στέλιου Κανάκη για το θέμα, με τίτλο"Ιερές Βλακείες", έρχεται το δεύτερο και καίριο χτύπημα...
Βιβλία τέτοιου είδους μπορούν να επιφέρουν, σε ορισμένους ανθρώπους, ανεπιθύμητες ενέργειες και παθολογικές διαταραχές.
Περιγράφει και σχολιάζει απίθανες και ακατανόμαστες καταστάσεις γραμμένες από ανθρώπους που θεωρούσαν την γη τετράγωνη, τον ουράνιο θόλο βυθό μιας τεράστιας δεξαμενής ύδατος και αφόδευαν οπουδήποτε. Προειδοποιείστε πως περιεχόμενά του ενδεχομένως να παρακινούν σε αυτοκτονία, αιμομιξίες, κτηνοβασίες, σαδομαζοχιστικές καταστάσεις, βίαιη σεξουαλική συμπεριφορά ή παρεκτροπές, δολοφονίες, θηριωδίες.

Πρόκειται για βιβλίο φαντασίας ημιάγριων βοσκών. Αν και είναι γραμμένο με χιούμορ δεν είναι σίγουρο πως θα γελάσετε. Μπορεί να εκπλαγείτε, να δυσαρεστηθείτε, να θυμώσετε. Εάν δεν δύνασθε να το αντιμετωπίσετε κριτικά αποφύγετε την παρατεταμένη χρήση και την έκθεση παιδιών σ’ αυτό ειδικά κατά τις ευαίσθητες ηλικίες. Η ασυλλόγιστη επαφή με το περιεχόμενο μπορεί να προκαλέσει ελάττωση των διανοητικών ικανοτήτων, δυσχέρεια στην σκέψη καθώς και ακραία συμπεριφορά.

Αν αντέξετε και το διαβάσετε όλο θα έχετε επιτελέσει έναν άθλο. Σε οποιαδήποτε άλλη περίπτωση αφήστε το στη βιβλιοθήκη σας ή χρησιμοποιείστε το για… σουπλά.

Στις 20:30 | Είσοδος Ελεύθερη

Floral

Θεμιστοκλέους 80, 106 81 Εξάρχεια

τηλ: 210 3800070

fax: 210 3800071

http://www.floralcafe.gr/index.php