«Το έργο αυτό όπως και πολλές άλλες τοιχογραφίες μου, έχουν πηγή έμπνευσης τη φύση. Σε αυτή την τοιχογραφία η εικόνα που δημιούργησα θα μπορούσε να είναι ένα καρέ από ένα σύγχρονο παραμύθι» 
 


O Life In Colour ζωγράφισε το 3ο Δημοτικό Σχολείο Ασπροπύργου, με μία μεγάλων διαστάσεων τοιχογραφία με αφορμή τo πρόγραμμα “Ζωγραφίζοντας Σχολικά Κτίρια” της UrbanAct. Το πρόγραμμα υλοποιήθηκε μετά από πρόσκληση της διεύθυνσης του σχολείου.

Όπως αναφέρει ο Life In Colour «Το έργο αυτό όπως και πολλές άλλες τοιχογραφίες μου, έχουν πηγή έμπνευσης τη φύση. Σε αυτή την τοιχογραφία η εικόνα που δημιούργησα θα μπορούσε να είναι ένα καρέ από ένα σύγχρονο παραμύθι».


Το πρόγραμμα αποτελεί συνέχεια των προσπαθειών της UrbanAct για παρεμβάσεις στα σχολικά συγκροτήματα της πόλης και υλοποιήθηκε με την αιγίδα και στήριξη του Δήμου Κορίνθου. Για πολλά χρόνια παρεμβαίνουμε με τις δράσεις μας στα σχολεία ανά την Ελλάδα, με τοιχογραφίες που ανακαινίζουν αισθητικά τους χώρους, εκπέμπουν μηνύματα, ομορφιά και αισιοδοξία, με καλλιτέχνες που προσφέρουν το έργο τους και την ενσυναίσθησή τους για τη γνώση, το σεβασμό στη διαφορετικότητα, τη χαρά της ζωής και της συνεργασίας, της αλληλοβοήθειας.


Μέγας χορηγός του συγκεκριμένου προγράμματος ήταν η ΣΙΔΜΑ Μεταλλουργική. Xορηγός η KRAFT Paints και υποστηρικτές οι εταιρείες Trastor, Flame και Rollex Aβεε.